haha mislim da je to dobra ideja, samo se razmiljam kojoj strani ja da se priklonim?
Hamilton brani...Vladas tebi nema sanse da daju go...Rolex Marko igra samo fora...znam (igrali smo) )))
haha mislim da je to dobra ideja, samo se razmiljam kojoj strani ja da se priklonim?
Hamilton brani...Vladas tebi nema sanse da daju go...Rolex Marko igra samo fora...znam (igrali smo) )))
ah da Hamilton Angel na drugom golu a sa Breitling ekipom tj Rolex!
Milane - moze - ja cu biti u Omega/IWC ekipi, jedan od onih 4
opaaaaa
pa zato mi se ni ne javljas,radis mi iza ledja
Biću u odbrani u Breitling-Rolexovoj ekipi nikakav problem, po mogućnosti zamena u Omega-IWC-a!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja bi da budem rezerva, za fudbal imam dve leve noge samo da se zna, mnogo sam bolji u Tenisu i Odbojci! Mogli bi na Adi, odbojku za promenu malo!
Večeras u 20:30h!
vs.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
JAPAN prošao dalje... 29. juna protiv Paragvaja...
Nemačka vodi protiv Engleza... 2:1!
Bookmarks sajtovi