Taj sat mi je zapao za oku pa mi se cini da cu ga uzeti iako ne volim IWC , jer kako sam video on ga prodaje dobro cena mu je malo preterana ali mozda se dogovorimo ,
Taj sat mi je zapao za oku pa mi se cini da cu ga uzeti iako ne volim IWC , jer kako sam video on ga prodaje dobro cena mu je malo preterana ali mozda se dogovorimo ,
Samo da mu satovi nisu bili kao rive ako ih je tako olako delio
comex Rolex nije sigurno, napravljeno je svega 200-tinak comexa, uglavnom sea dweller modela i poneki submariner
neki su otisli za kockarske dugove, neki su vlasnici poklonili svoje satove, neke su prodali da bi kupili prece stvari, uglavnom su ultra retki i kostaju po 30k evra danas, inace klasicni sea dweller model sa natpisom, e to samo Rolex moze
Poslednja ispravka: Милан Милановић (26.6.2014. u 3:14)
Pomalo sam skeptican sto se tice svega toga jel je puno stvari kopirano u to vreme i to vrhunski ali dobro nesumljivo je da je tile imao sve ali ovo sto se dellilo?
ubacicu se na kratko.
deda moje supruge koji je jos ziv , proveo radni vek u Titovoj neposrednoj blizini dobi je na poklon dva casovnika od Tita licno. jedan je cortebert 677 a drugi IWC (ne znam tacnu oznaku) . osim satova dobio je jos i razne knjige sa posvetom, uramljene fotografije, pepeljare i svakakvee suvenire. ne treba da nas cudi da je Tito poklanjao te stvari. za stvaranje one drzave Tito je smatrao da su i mnogi drugi ljudi zasluzni a ne samo on.
Poslednja ispravka: RUS (27.7.2014. u 14:13) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
e to mozes pitati u muzeju istorije Jugoslavije, ali ja bih pre otisao u onaj arhiv dole na topciderskoj zvezdi kod malezijske ambasade, to je arhiv jugoslavije, tamo pored vojne gimnazije, ako neko ima taj spisak, to su sigurno oni
Sa zakašnjenjem, zahvaljujem na odgovoru.
Pozdrav Svima!
Da li neko zna gdje mogu kupiti neki od Titovih Satova? Ima jedan IWC na Ebey ali mislim da je kopija.
Unaprijed Hvala!
Bookmarks sajtovi