Sta reci sve je gluma, zivimo u svetu glume i teatra ceo svet je jedan obican teatar gde se svi prave dobri a u stavri iza scene skrivaju se monstrumi, gde ima para i interesa tu nema milosti etike i morala !
Sta reci sve je gluma, zivimo u svetu glume i teatra ceo svet je jedan obican teatar gde se svi prave dobri a u stavri iza scene skrivaju se monstrumi, gde ima para i interesa tu nema milosti etike i morala !
ima takvih stvari i jos blize, takoreci svuda oko nas...
kad pogledate ovo, preci cete u vegetarijance:
Earthlings - Zemljani - ceo film sa prevodom
jole777 kaže:
Nažalost, veoma je slična priča i sa drugim životinjama koje se koriste u ishrani, pri čemu mislim na ono što svakodnevno imamo u tanjiru.
Koliko god da delim mišljenja koja su izneli Fotopetar i ostali učesnici, isti problem postoji i kod nas. Pre nekoliko godina sam pročitao negde na internetu da je kod nas organizovan nekakav 'festival sporog klanja svinja' Ukucajte ovo na Googleu i potražite ako želite, mada mislim da vam se neće svideti.
Ne znam koji bolesni mozak je to smislio i koji bolesnici bi mogli da učestvuju u takvom 'festivalu', ali to se dešavalo u zemlji Srbiji u 21. veku. Uostalom, oni koji su rođeni ili žive na selu, mnogo bolje od mene znaju kako sve to ide.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi