Greškom sam stavio snimak Tag Heuer, valja jedan koristan link o akvaristici i hardskejpu How to Hardscape your Aquarium
Greškom sam stavio snimak Tag Heuer, valja jedan koristan link o akvaristici i hardskejpu How to Hardscape your Aquarium
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Upravo, jednom kad krenu, bo ih vise ne moze nakositi. Znalo se desiti, stavim sve aparate na auto mod, odem s djevojkom na put, vratim se, a u akvarijumu prasuma.
A sto se hardscape-a tice, vec dugo mi se razne ideje motaju po glavi, ali za to definitivno trebam veliki akvarijum, koji je takodje vec dugo u planu kao prelazak na ciklide, ali zasad jos na cekanju, dok se neke stvari ne sloze.
Он сказал: "Поехали!"
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala , nisam uspeo da to uradim
Evo od mene još jedna
Moji...poredjani...
Ovaj u sredini mi je bas,bas!!!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi