Даре, одличан избор.Јелен је тотално шмекерско пиће
Даре, одличан избор.Јелен је тотално шмекерско пиће
Dobar je,njega i Glenlivet preporucuju ljudima koji tek ulaze u svet maltova,inace obe destilerije su iz Speyside regije.
Dve su kolekcije - jedna je satova, druga viskija...
@HadžiDado Probao ja da skupljam šljivu, kajsiju i dunju al' ne ide...
Svaka pohvala za Macallan, pravi klasik među maltovima.
Moji omiljeni su Laphroaig Quarter Cask, Port Ellen 25, Lagavulin 16 DE 1991, Highland Park 18, Clynelish 14, Macallan Cask Strength... Ima ih još, ali kada bih morao da izdvojim jedan - to je Laphroaig QC...
Poslednja ispravka: DrAgod (12.10.2014. u 22:41)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Tebe sam cekao,daj jos koju fotku
Ne znam da li da brišem prašinu i kvarim estetiku
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Moze i prasnjava,domaci smo
Moj odabir.
Imam jos dosta viskija i vecina su singl maltovi. Pre sam vise uzivao u njima, ali sada manje, mozda to ide i sa godinama, a mozda se i menja ukus kod ljudi. Sada vise uzivam uz vina (iako nisam nikakav ekspert po tom pitanju) sa dobrom hranom. Sto se tice viskija, mislim da je u ovom slucaju bila "mana" sto sam nepusac, jer da bi se osetio pravi ukus dobrog malta, moje misljenje je da ga treba upariti sa dobrom cigarom i onda se dobija zaista dobra kombinacija ukusa.
DrAgod je spomenuo neke zaista dobre viskije, ali recimo Laphroaig i Lagavulin koji su dosta cenjeni i poznati, meni su dosta jaki, pogotova ta jaka woody/smoke nota koja meni ne odgovara, ali opet sve je stvar ukusa.
Inace od blendova najvise sam voleo Dimple i Black Label.
Dobar izbor imenjace,meni je od Laphroaig-a ostala samo kutija,moram da nabavim nesto sa Islay-e pred zimu pod obavezno.Nameracio sam se na Ardbeg.
Poslednja ispravka: RUS (14.10.2014. u 18:04)
Bookmarks sajtovi