Alo ljudi, ja sam iz Sumadije, ispekao sam stotine kazana rakije. Odlicno znam sta je sta. Nego da ne idemo dalje. Predlazem da mi uradimo jednu degustaciju na sledecem okupljanju, pa da tu na licu mesta ocenimo pica!
Alo ljudi, ja sam iz Sumadije, ispekao sam stotine kazana rakije. Odlicno znam sta je sta. Nego da ne idemo dalje. Predlazem da mi uradimo jednu degustaciju na sledecem okupljanju, pa da tu na licu mesta ocenimo pica!
....+1
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
E za ovo nisam znao. Svaka cast Markoni, ne znam gde si iskopao, ali do malopre sam mogao da se opkladim da tako nesto ne postoji Svasta covek moze ovde da sazna!
A ja nisam vidio kraće i manje kazaljke! Damn!
Hvala Tolarbo. Nije bilo toliko tesko naci, jer ove serije su bile namenjene za prodaju pa ih ima na netu, a tek mogu da zamislim marke i modele satova koje velike kompanije porucuju za svoje radnike i poslovne partnere. Da ne idem mnogo u off, mali primer: od mog kolege tata je generalni uvoznik Hyundai-ja za Belorusiju i pre nekih 4 godine imalu su svi Hyundai dileri iz citavog sveta okupljanje u Svajcarskoj i tom prilikom dobijali su Franck Muller satove sa posvetom na poklopcu i malim Hyundai logom na ciferu. Galantno nema sta!
@Hadzi - pa kako drugacije da se vidi logo!
Izlet u svet burbona. Inače, ko voli Laphroaig, zanimljivost kaže da destilerija sa Ajle, kupuje buriće od Maker's Mark destilerije.
Američki zakon za proizvodnju burbona kaže da se burbon može držati isključivo u novim hrastovim burićima. Posle pražnjenja burića, naknadno punjenje je zabranjeno. Većina ovih burića(aka bourbon cask) završi kod proizvođača viskija.
Svaka kampanja demokrata u SAD se završava baš u Maker's Mark destileriji i ovaj burbon je uvek prisutan u Beloj kući.
Što se tiče samog pića, Maker's Mark je jako dobrog kvaliteta. Bolji je po ukusu od Jack Daniels Single Barrel a povoljniji po ceni koštanja drastično ! Prava radost! Uz Knobs Creek, najbolji burbon definitivno...
takve su i noge kad se pretera
Poslednja ispravka: RUS (18.10.2014. u 20:49)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi