Crni Milane, gde ćeš led u dobar viski... Možda par kapi hladne vode, ali led nikako...
Crni Milane, gde ćeš led u dobar viski... Možda par kapi hladne vode, ali led nikako...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Evo da ozivim temu
Poslo brat iz amerike!!
Pa evo i ja da se upisem
Obozavam viski (sve vrste) a pogotovo Scotch. Lep ovaj amerikanac gore, nisam ga vidjao ranije. Kakav je?
Kod mene kolekcija ne moze da prezivi. Slistim sve pre nego sto pocne da se gomila Uglavnom uzimam jedan po jedan
volim da eksperimentisem i probam sve zivo. Pa dok ne potrosim jedan ne uzimam novi. Ali svasta sam probao i do sad najbolji koji sam probao je Laphroaig 10. Ali Chivas 12 ostaje moj licni favorit zbog koga sam i zavoleo skivi. Javicu se sa slikom kad uzmem sledeci. Trenutni Glenmorangie mi je na pola, pa nije bas reprezentativan. Aj pa uzdravlje
Laphroaig 10 jeste dobar, Chivas 12 je čista komercijala. Al meni je dobar burbon uvjek ispred škotskog, vjerovatno jer su viskiji koji dolaze do nas očajni komercijalni, farbani karamelom.
Dobar je bourbon.. a chivas komercijala ili ne omiljen mi je 🙂
Izuzetna slika
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo svima.
Da li moze neko zna gde mogu da kupim Glencairn case u Srbiji?
Bookmarks sajtovi