ostatak na Ovi psi su spremni za Mundijal | Njuška.com
ostatak na Ovi psi su spremni za Mundijal | Njuška.com
When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat.
Dok god budu u igri navijacu za Edin Dzeka i kompaniju. Kad oni ispadnu onda za holandiju ili francusku (nadam se da ce bar neko od njih do finala).
Prva utakmica i odmah sudija zakuva,steta za kockaste.
Prva utakmica je bila uzas,samo da ne bude celo prvenstvo takvo,bez obzira na rezultat prve utakmice(koji nije realan zbog ocigledne kradje na stetu Hrvatske reprezentacije),zao mi je sto fudbal pati,a i mi sa njim.
Utakmica je završila kako je, nema veze naši se sad trebaju maksimalno koncentrirati na Kamerun.. da sam sretan - nisam. Šteta sto je sudac pokvario priču već u prvoj utakmici. Očekivao sam da će vuć na stranu domaćina ali penal i karton neymara su previše očigledni. Prvo sam mislio da presubjektivno sve doživljavam (igrali smo dobro, al zajebo nas sudija) ali kad sam pročitao naslove svih svjetskih novina skužio sam da je cijeli svijet vidio isto što i ja. Situacija u Brazilu (na nivou države) je takva da mora proći kud puklo da puklo ali opet moglo se suptilnije. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati suci u idućim utakmicama Brazila jer ovog kamikazu je danas ismijao cijeli svijet.
Poslednja ispravka: joppa (13.6.2014. u 13:59)
Da je sudija pravi Japanac...nakon ovoga sinoc bi izvrsio harakiri!!!!
Generalno utakmica nije bila losa za gledanje, ali eto sudija umijesao prste. Inace obicno su pocetni mecevi malo tvrdi bez prevelikog broja golova, sto sinoc nije bio slucaj stoga je bilo OK
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Auu, kakva utakmica za Oranje
Španci se nisu videli...
Da, i ja sam gledala. Stvarno dobra!
Bookmarks sajtovi