Zamolio bih sve vas koji toliko volite zimu i sneg, da dodjete kod mene da ocistite sneg ispred garaze i zgrade.
Salim se naravno.
Ma tako na slici je zima stvarno lepa, ali kad treba cistiti sneg, guzva u saobracaju i jos mnogo toga, presedne mi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Od kad imam automobil (a nemam garažu), zimu mrzim iz jedne potpuno nove perspektive. Ja ću i pasti i biće mi hladno, ali gospodin Albert (a to bi mi bio automobil) ipak ima 40 godina i čeka restauraciju, tako da sam osetljiv na svaku mogućnost da nešto u periodu kad ne mogu da ga vozim zamre, zarđa, zariba, itd. Osim toga, okej mi je da je vidim na slikama i da je gledam kroz prozor kad znam da ne moram da izađem iz kuće. I otkidam na lepe zimske brvnare, ti fazoni su mi skroz korektni, imao bih rado neku, negde, pio čaj, grejao se u ogromnim ćebićima i slušao muziku sa gramofona
Da, namćor sam, al mora neko i to da bude
Volim sneg.
Ne volim zimu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Uprkos odličnim slikama, koje sam odmah lajkovao, i lepim pejzažima, moram priznati da zimu ne podnosim. Kada sam bio klinac voleo sam sankanje, grudvanje i tako to, ali u ovim godinama je prvo što pomislim da moram da očistim auto, da se provlačim kroz sneg, da ledenice padaju sa krovova, da treba obući sto slojeva odeće i slično. Više volim leto, pa makar temperatura bila i 400 C. Osim toga, vreme nije baš uvek prijatno za šetnju, pa sam osuđen da sedim kod kuće ili da skratim boravak napolju.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Volim sneg.
Volim zimu.
Ubedljvo moje omiljeno godisnje doba!
Drago mi je da nisam jedini.
Zima ima caroliju koju nijedno godisnje doba nema.
Jednostavno uzivam u takvom vremenu jer mi prija u svakom smislu.
U životu više da ne vidim sneg, ne bi mi nedostajao.
S obzirom da sam par zima proveo na nekim toplim mestima, odvikao sam se od hladnoće. Tako da glasam za leto, što vrelije to bolje!!! Tad je sve nekako lakše, lepše i dostupnije.
Bookmarks sajtovi