Ovaj sat mi je nedavno privukao paznju Casio EF-131D-1A1 pa me zanima vase iskreno misljenje vredili taj sat te pare i da li bi mi jos nesto preporucili u tom cenovnom rangu ?
Ovaj sat mi je nedavno privukao paznju Casio EF-131D-1A1 pa me zanima vase iskreno misljenje vredili taj sat te pare i da li bi mi jos nesto preporucili u tom cenovnom rangu ?
Poslednja ispravka: dragon (23.9.2011. u 20:49) Razlog: ubacena slika
To je lep i dobar sat.Svakako vredi tih para.Moja preporuka će se zadržati na bilo kom Casi satu iz Edifice serije.Ako hoćeš da dodaš još 1500-2000 din. pogledaj modele čije oznake počinju sa 3 ili 5 (503 na primer).Slobodno biraj tebi najlepši i biće O.K.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
lep je sat...meni se jako svidja dizajn i to sto imas i day date ...uvek sam to voleo a ovaj to ima...neces nikako sto kaze VLADAN P pogresiti bilo koji da uzmes jer su oni neprevazidjeni..sto se tice cena kvalitet.
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala na brzim odgovorima! Jos malo cu razmisliti sta cu uzeti (posto ima nekih modela koji pocinju na 3 i 5 koji mi se isto dopadaju), pa Vam javljam sta sam uzeo! pozz
Lep sat, po mom ukusu
Ako osećaš veliko zadovoljstvo svaki put kad pogledaš na sat-onda nisi pogrešio.
Čestitam!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kako ovaj model stoji s izmjenom remena? Dozvoljava li promjenu u kožni? Zamolila me prijateljica da provjerim, jer joj dragi (za kojeg kupuje) ne preferira čelik.
Hvala svima!
Nema razloga da ne moze da se promeni. Lugovi su normalni, obicni, tako da to ne bi trebalo da predstavlja problem.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi