Izvinite na smaranju, ali me muči još jedna stvar:
Kako vam se čini
CITIZEN AT0860-22E
Pošto uopšte ne mogu da nađem nešto više informacija o njemu.
I sry još jednom ali ovo mi je prvi put da dajem cc300 eura za sat. Shvatate
Izvinite na smaranju, ali me muči još jedna stvar:
Kako vam se čini
CITIZEN AT0860-22E
Pošto uopšte ne mogu da nađem nešto više informacija o njemu.
I sry još jednom ali ovo mi je prvi put da dajem cc300 eura za sat. Shvatate
Sat kao sat je ok, mada ja bi izbegavao Titanijum ako si sklon grebanju i udaranju sata!?
Sat je iz Eco-Drive kolekcije, dakle napaja se dnevnom svetloscu i tako puni svoje baterije.
Njegove specifikacije:
Citizen AT0860-22E Marinaut Titanium Eco-Drive Chrono
Eco-Drive Quartz movement.
Charges in Sunlight or Indoors. No Batteries to Change.
150 day power reserve.
Date feature at 4:30 hour.
One-second chronograph measures up to 60 minutes.
12/24 Hour Time.
White Titanium Case and Leather strap.
Saphyre crystal.
Dimensions: For MEN.
Length: 52 mm.
Wide: 49 mm.
Dial diameter: 36 mm.
Height: 12 mm.
Weight: 66 g.
Packaging: New in box with manual.
Da li vredi dati 300 eura, reci ce ti ostali clanovi po meni moze i bolje za taj iznos novca.
Pozdrav...
To je bio jedan od moji prvih izbora ali onda sam odlucio da dam jos 60e vise i kupim as4020 . Mnogi ce ti na forumu reci da je to mnogo para za kvarcni sat i da za te pare moze da se kupi automatik koji "ima dusu".
Da je kvalitetan - jeste! Solar powered , nikad se ne puni i nikad se ne manja baterija. Kuciste od titanijuma. Safirno staklo koje se ne grebe.
Ja licno volim Citizen i ja bih dao te pare za taj sat. Odlicno i izgleda. Ali, to je nesto sto sam moras da odlucis a drugi bolji poznavaoci ce ti dati savete sta mozes da kupis za te pare a da je bolji izbor... Svako ima nekog svog pulena. Na kraju se sve svede na to sta se tebi svidja. Samo to i nista vise...Veruj mi. Ja sam zapoceo temu i posle pola godine kupio ono sto mi se svidja... Zapamti sta sam ti rekao Srecno!
Who's your daddy?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Tacnije receno ovde ne postoji baterija, vec neka vrsta akubaterije, koja se puni uz pomoc svetlosti (sunceve ili neke druge). Obicno je potrebno dan dva, da se napuni do kraja i onda je to dovoljno za godinu dana. Naravno ovo zavisi od modela do modela. Evo ovde mozete da proverite za svaki model pojedinacno. LInk
http://www.citizenwatch.com/COA/Engl...hargeguide.asp ili primer za moj kalibar:
http://www.citizenwatch.com/COA/Engl...p?caliber=e810
hvala vam na odgovorima...
inače, dvoumim se između gorepomenutog i AT0761-08E:
koji je po vama lepši, pošto ja ne mogu da se odlučim cene su tu negde, ovaj je jeftiniji za nekih 3-4000
Drugi, definitivno, Dosadili su mi satovi sa "standardna" 3 kruga na brojcaniku. A ima i štopericu, izgled mu je po meni (zvuci mozda glupo) potpuniji. Sretno!
I ja glasam za drugi...
Who's your daddy?
hvala vam puno, bili ste od velike pomoći!
Pa mogao si da napišeš dal si doneo odluku koji ćeš sat uzeti i ako jesi, koji je model u pitanju?
Moj savet ti je da, ako si već neodlučan, uzmeš devojku, sestru ili drugaricu za ruku, odvedeš je (ih) do radnje i probaš oba sata a zatim zatražiš mišljenje koji ti sat bolje stoji.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi