Moj glas ide za Citizen. Nisam u fazonu ovih , modnih , satova... A i imam Citizena i sam pa sam pristrasan
Who's your daddy?
Citizen naravno. Festina je solidna kompanija kada su pristupačni satovi u pitanju, ali Citizen je daleko ozbiljniji i kvalitetniji proizvođač te shodno tome, ako gledamo kvalitet a ne dizajn, Festina ne može da parira Citizenu.
Ja bih u igru ubacio i Citizen nighthawk, nekolicina članova na forumu ga je kupilo i svi su izuzetno zadovoljni kako kvalitetom tako i izgledom sata a cena mu se kreće oko 230€, kako za regularnu (BJ7019-59E) tako i za PVD (BJ7019-54E) verziju.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
hvala puno na pomoci.Na kraju cu verovatno uzet Citizen..
Uopšte nemoj ni da razmišljaš... Citizen.
Daleko je bolji sat. Ima solarno punjenje baterije koje Festina nema.
U bomaru je trenutno akcija: Ako doneseš bilo koji sat na baterije dobiješ 20% popusta.
Znači uopšte nema dileme.
Festina koristi Citizenove Miyota mehanizme, zasto bi kupovao drugi sat sa mehanizmom drugog proizvodjaca.
Bdw, imam Festinu ali Citizeni su daleko bolji satovi.
Jaca kucista, (primer Dragonova ponuda) sat je od brusenog celika. Jako fina obrada kucista sata meni najbolji model Eco Drajva. Lagan sat, ne oseti se na ruci, dok je Festina dosta teza.
Citizen u svakom slucaju koji god izaberes.
I ja bih preporucio ovaj Citizen. Posebno sto ga vec koristim i imam sve pohvale za ovaj model.
Imam ovog citizena sto je dragon pomenuo i prezadovoljan sam satom. Znam dosta ljudi koji nose festine i nisam jos cuo da se neko zali. Meni licno ova festina izgleda lepse! Neces pogresiti koji god da uzmes, a izmedju ova dva koja si naveo, ja bih odabrao festinu.
Mada, za malo vise para mozes uzeti nesto tipa certina ds action
Mislim da je ovde najbolje da odaberes sat koji se tebi estetski vise dopada. Meni su oba lepa na svoj nacin, ali su medjusobno dosta razliciti. A i imas jos i onu dilemu, Japanac ili Svajcarac pa biraj
Bookmarks sajtovi