Ma sa festinom nema greske.Mrcine su to. A ovaj je bas po mom ukusu. Masivan i imas sta da osetis na ruci.
Cestitke!
Ma sa festinom nema greske.Mrcine su to. A ovaj je bas po mom ukusu. Masivan i imas sta da osetis na ruci.
Cestitke!
Cestitam u zdravlju da te sluzi
Cestitam araphel, Festina je prelepa ! I odlicno si je predstavio .
Podsetio si me na jedan meni dragi i nikad prezaljeni sat Hamilton Khaki Air Race GMT (nazalost, prodao sam ga) a koji sam kupio u sred noci, na eBay-u, totalno impulsivno... Posle sam stajao dugo blenuci u natpis "Congratulations, you won!" pitajuci se sta mi to treba dok mi je srce igralo od srece
No time to lose
Vlado, sat se u ovoj crvenoj varijanti sam praktično predstavlja, hteo to neko ili ne
Probao sam prvo zeleni, čisto veličine radi, i iako je to isti oblik i sve, ipak je reakcija bila mlaka. Crni je dobar i lepo čuči na ruci, ali pored Monstera sa crnim ciferom nema šta da trazi. U izboru satova sa crnim detaljima, uvek bih pre izabrao da nosim Monstera. Ali eto, hteo sam nešto da nije na čeliku, i šetao se od klasike do ekstremno sportskog izgleda, i onda se ovaj crvendać sam predstavio. Gledam ga danima, jurio sam slike po netu, balavio nad katalogom, i više nisam mogao da izdržim.
Dzejms Mej nosi taj Hamilton,a i preostala dvojica iz kultne serije nose dobre satove,narocito Hamond sa chrono Avanger-om.
Izvinjavam se na off-u.
Specials | Top Gear Time
Kakav ti je poklopac, araphel?
Čestitke na prinovi i predstavljanju ! Da privlači pažnju, privlači... mislim da si doneo pravu odluku, obzirom na nedoumicu koju si imao.
Bookmarks sajtovi