Pošto smatram sebe manje više početnikom u svetu satova, i ne znam toliko o detaljim, posebno ne previše o istorijatu proizvođača, niti o o suptilnim razlikama u kvalitetu mehanizama istog tipa, voleo bih da neko od vas kolega profija da mišljenje o ovogodisnjoj ediciji Chrono Bike satova.
Ono što se meni jako dopada je veličina i dizajn ovih satova, oduševljava me koliko su nekako napadni i upadljivi. Ali mi nije baš najjasnije koliko im je cena od 240-290 eura opravdana u odnosu na kvalitet izrade i kvalitet mehanizama. Šta kuca unutra, čiji kvarc? Koliko je to dobro, kad vidimo da neki Seikovi limited edition automatic dajveri imaju da se nađu za te pare (doduše nisu toliko džombasti, pa me to malo odbija)?
Procitao sam malo ono što je Smizla napisala o istorijatu brenda, gledao modele iz ove serije po izlozima, i uživo mi se čini da su jako lepo i kvalitetno izrađeni, ali nisam probao neki na ruci ili ga držao u rukama pa da to mogu i izbliza da ocenim. Lično mi se najviše dopada varijanta sa crvenim ciferom i crnom gumenom narukvicom.
Ima li neko neki primerak iz ove serije? I ako ima, kako ste zadovoljni?
Bookmarks sajtovi