Zdravo, dobro nam došao!
Da li je to ovaj sat:
Zdravo, dobro nam došao!
Da li je to ovaj sat:
Hvala,jeste to je taj moj teca ga ima dosta dugo pa bi i ja da ga kupim cim sam ga video odmah sam ga pozeleo i s obzirom da sam ucenik i da nemam nikakva primanja nije skup.
Pogledaj i ovaj sat BPM Satovi & Nakit. Festina - F16242/9 , meni lepše izgleda, a čini mi se da je dosta dobra kupovina za ove novce cca 50€...
Evo jednog LINK-a ka tekstu o Festina satovima, čisto informativno, možda bude od pomoći.
@KureNs Upravu si ovaj je lepseg izgleda i dosta je jeftiniji,danas sam bas bio da pogledam ovaj f16170/7,1000 dinara je skuplji u radnji nego na internetu???Ne kontam
Jesi gledao cene u radnji i na sajtu BPM-a pa upoređivao?
Pa ovaj sam f16170-7 sam gledao uzivo i na netu.Na netu je bio oko 8500 a uzivo 9990.
Meni se iskreno više dopada ovaj Festina - F16242/9 što je KureNS predložio. Više mi izgleda mladalački.
I meni isto,gledao sam neke video-e rade svi ovi hronometri ili kako vec,ima dosta funkcija,za 5400 dinara sat boli glava.
Pozdrav ljudi,ooet ja.Posto sam veliki ljubitelj Festine,i uvek sam ''furao'' festinu,gledam da kupim jos neki.Odavno mi je predlagano da uzmem F16242/9,i sam sam hteo da ga kupim,ali to je star model iz 2007 i nema ga vise.Sad razmisljam da uzmem ovaj BPM Satovi & Nakit. Festina muški sat F16781/4
Pa bih molio,ako je neko imao iskustva sa ovim satom da mi kaze njegove mane/vrline i da li vredi za ovoliku sumu?? Hvala unapred.
Bookmarks sajtovi