Po mojim saznanjima festina se pokvarila po kvaliteti be zele prihvatit svoju gresku u garantnom roku i da mbogo trgovaca odbija prodavati festina brend.
Po mojim saznanjima festina se pokvarila po kvaliteti be zele prihvatit svoju gresku u garantnom roku i da mbogo trgovaca odbija prodavati festina brend.
Kupio sam Festina 6830/3 za 104 € na sniženju u Beču.Vaše mišljenje i iskustva o ovom satu ukoliko ih ima?
Duki
Nema se tu šta mnogo reći.
Uzimajući u obzir popust-napravio si dobar posao.
Zanimljiv sat lepe boje koji će ti trajati.
Čestitam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav svima,
Hteo bih da vas pitam šta treba da uradim da mi je sat osvetljen toku noći (kazaljke da mi svetle). U pitanju je Festina model f6844/4. Dobio sam savet da ih ostavim na suncu, to sam i probao ali samo posle nekoliko minuta više ne svetle. Da li je možda u pitanju neki kvar ako je to uopšte moguće? Ili možda to što sam ostavio nekih 20 minuta, maksimalno pola sata? Sve mi je ovo novo, pošto sam tek prvi put kupio sat
Unapred zahvalan,
Pozdrav
To ovisi o luminacijskoj masi kojom su markeri i kazaljke premazani. Takodjer i o tehnickoj kvaliteti premaza....tvoj mi se cini jakooooolos cim nakon malo vremena "gasne"
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala vam na odgovoru.
Da li mogu nešto povodom toga da uradim? ili možda da ih odnesem nazad u prodavnicu pa da oni nešto povodom toga urade?
..nema tu pomoci...osim odneti nekom da nanese bolju i jacu luminaciju.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
FredTheRed dobro došao na forum.
Iz mog iskustva sa domaćim časovničarima nanošenje svetleće mase na satne markere i/ili kazaljke ima više estetski karakter najčešće kod restauriranja starovremenskih satova.
U tom (Festina) cenovnom rangu kvalitetno osvetljenje možeš očekivati od Seika i Citizena.
Hvala skydrummer.
Znači tako je kako je. dobro, barem nije nekakva greška, nego jednostavno takav je sat.
Hvala na odgovorima.
Zna li ko gde naći staklo za Festina sat?
Bookmarks sajtovi