-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Haas & Cie
Interesuje me sta mislite o satovima Haas & Cie. Konkretno sam zainteresovan za model:
http://www.amazon.co.uk/Chronograph-.../dp/B000Y2XK7Y
Moram da napomenem da se ne razumem preterano u satove. Za gore navedenu firmu sam nasao samo da se nalazi na onoj black listi, ali ne znam zasto.
Ovaj sat mi je prelep, a i cena mi odogovara. Ima li neko preporuku za neki drugi slican sat u ovom cenovnom rangu?
-
Re: Haas & Cie
Pozdrav i dobro došao!
Stavljen je na crnu listu zato što im je kvalitet na zadnjem mjestu! Danas svi prave satove ali je mali broj novih firmi koje vrijede da se pomenu,a kamoli da se kupe njihovi proizvodi! Pogledaj Citizen,Casio,Pulsar,Lorus....sa njima ćeš teško napraviti grešku,a mogu se naći zaista povoljni modeli!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Upravo zato me i interesuje koliko je dobar/los kvalitet tih satova.
Znam ja da za te pare ne moze da se dobije ne znam kakav sat, ali ovi su mi vizuelno bash lepi, pa razmisljam da mozda ipak vrede tih 100injak evra.
Zato me i interesuje da li je neko dolazio u dodir sa ovim satovima. Vidim da je ova firma nekad bila poprilicno jaka, ali su bankrotirali, i kupio ih je - Samsung!?
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Vladimire ako je firma stavljena na crnu listu, nema potrebe da gubis vreme. Potrebno je mnogo nezadovoljnih kupaca da bi se neki proizvodjac tamo nasao. Ja sam video jedan model ali ne ovaj koji si ti pronasao. Kvalitet tog sata je bio ocajan a decko ga narucio i kaze da je na slici izgledao deset puta bolje. To ti obicno tako kod tih proizvodjaca.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
Za 100tinjak eura možeš birati koji Casio hoćeš, koji je koliko hoćeš puta bolji od tog H&C
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala svima na odogovorima!!
Da ne otvaram novu temu, pitacu ovde: zna li neko neki kvalitetniji sat da je vizuelno slican ovom, a da kosta 100-200eur?
-
Prilično sam siguran da Casio ima nešto na tu foru, ne mogu da se setim sad oznake modela, pokušaću kasnije da ga nađem pa ću okačiti sliku. Za ~100€ više imaš i Christopher Ward C7 Rapide Chrono!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
A jel dolazi u obzir i online kupovine ili bi želeo da sat kupiš kod nas tj. naših distributera?
Ne mogu da se setim oznake Casio modela, a znam da imaju nešto slično... Sad sam se setio jednog solidnog sata, ali ćeš morati da ga juriš jer mislim da su prestali da ga proizvode i sumnjam da ga imaju domaći distributeri...
Seiko SND721P1
Pokušaću ovih dana da ti pronađem nešto slično, nadam se da ne žuriš sa kupovinom... a pozivam i ostatak ekipe da se pridruže sa predlozima.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi