odlicno i sa srecom u zdravlju da ga nosis
odlicno i sa srecom u zdravlju da ga nosis
woodman
cestitam i da te dugo sluzi.
Prolazniče pridružujem se čestitkama samo daj neke slike koje su napravljene fotoaparatom, onako iz raznih uglova...
Čestitam, uživaj u satu
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Lepa , bre ,Invicta kao lutka !!! Čestitke ! Nego, kad odviješ krunicu do kraja, nemoj odmah vući na ona dva klika, nego probaj malo da uvrneš "na prazno" (neki milimetar, kao da navijaš) pa onda izvuci. Tako ćeš naći položaj , gde će se ključ izvući bez problema. I ako se desi da ga mahinalno pomeriš na drugi položaj, ti lagano vratiš na prvi koji je za datum...
Ala sam objasnio, nek ide u... ali nadam se da si me razumeo...
PozzzZ
Tako je Baki i cenim da je ovaj sat taman za tebe, mosh se pogodimo, vish kako je lep a jos i raritet, limitirana serija napravljeno samo 10 komada (!), prodam ti za 300 evra, 800 je placen u inostranstvu doso' sa sve papirima, znaci dobijas veliki popust, misim znamo se, kome cu dam popust ako necu tebi
s postovanjem
Preprodavac u pokusaju
Cestitke, jedno glupo pitanjce gde si je narucivao?
Glupo pitanje ne postoji , samo glup odgovor Dobro dosla na forum Verujem da ce Prolaznik odgovoriti cim vidi poruku. Iskljucivo te zanima Invictia, ili moze i neki drugi brend, siguran sam da ce forumasi da ti pomognu ako imas neke nedoumice. Pozdrav
Zna i Invicta napravit potpuno ok sat! Imaju super modela
Sent from my Galaxy Note
Bookmarks sajtovi