Hvala na podacima i dobrodošlici.
Hvala na podacima i dobrodošlici.
Zasto bas Invicta?? Da li si upoznat sa njima,ili ti se samo na oko svidja?
hmmm, jel neko ima iskustva s ovim zastupnicima?
nemaju web page, a email adresa je gmail.... moram da priznam da mi to ne uliva mnogo poverenja...
jole777 kaže:
Moj ti je savet da zaobidjes Invicta satove. Ako ti se taj dizajn svidja pogledaj Steinhart i Orient recimo.
Pozdrav.
Nisam bog zna kako upoznat sa tim satovima.Znam samo da mi sa na oko sviđaju,i da sam na netu video dosta pohvalnih komentara.Navodno imaju ili švajcarske mehanizme ili Miota automatike.Za određen br modela ni cene nisu astronomske.Nisam stručnjak niti kolekcionar ali mi se čini da ako neki sat koji ima Miotin automatik i pristojno izgleda kao što je to slučaj sa npr modelom 'Pro diver' a pritom košta oko 70$ vredi kupiti.Mada da budem iskren načuo sam i neke loše komentare,tako da ajd' budi pametan.
Pa,ovako...
Ako baš pretražiš Net videćeš mnogo više loših nego dobrih komentara za te satove.Dovoljno je da izvršiš pretragu ovog foruma.
Tu nema sumnje-to nije neki kvalitet.Za kvalitet sata nije važan samo mehanizam već i staklo,kućište,naknadna podrška proizvođača..Za te pare mogu se naći kvalitetniji satovi.
Sa druge strane-ja uvek preporučujem ljudima da kupuju satove koje ih čine srećnim.Ako ti to nije puno novca i ako ne očekuješ da ti sat traje ''dugo''-samo napred.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala za mišljenje i preporuku.
Zaobidji ti to.Pogledaj malo po forumu.Cini mi se da je bilo reci i to ne bas pohvalnih o ovim satovima.I to bas iz 'prve ruke".
Invicta Men's 5217 ili Invicta Men's 6534/Invicta Reserve 5220
Samo da kazem,ponosni sam vlasnik INVICTE RUSSIAN DIVER-a, sat je star mjesec dana,i moram reci da se nije izgrebao ,da radi perfektno,znachi 1 od boljih satova koje sam gledao,ogromni precnik od 52mm,BRUTALAN sat,narukvica predobra,sta jos da kazem
Neka ti je sa srecom kupovina
Iako verujem da ima dosta ljudi koji su zadovoljni svojim Invicta satovima i nisu imali loša iskustva sa ovim proizvođačem, za sada, ipak je daleko veći procenat ljudi koji su iskusili probleme i imaju izuzetno loša iskustva kako sa samim satovima tako i sa Invicta korisničkim servisom. Ovaj proizvođač je sa razlogom na lošem glasu i preporuka je da ga treba izbegavati.
pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi