Zanima me , da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovim satovima. Dosta toga sam video na netu, ali licno iskustvo je najbolji pokazatelj kvaliteta. Kojoj klasi pripadaju Invicta satovi? unapred hvala na informacijama
Zanima me , da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovim satovima. Dosta toga sam video na netu, ali licno iskustvo je najbolji pokazatelj kvaliteta. Kojoj klasi pripadaju Invicta satovi? unapred hvala na informacijama
Mozda ti ovaj post odgovori na tvoja pitanja:
http://www.svetsatova.com/forum/show...ull=1#post6191
Pozdrav,
Aleksandar
hvala lepo na odgovoru Aleksandre, nisam ocekivao ovako lose ocene za nesto sto je marketinski odlicno odradjeno...
I drugi put.. Nije mi bila namera da te razocaram, ali izgleda da tako stoje stvari sa Invicta satovima.. Cesta je pojava da je nesto ,,marketinski odlicno odradjeno,, a da je obico upitnog kvaliteta, ako ne govorimo samo o satovima...
Jesi li planirao mozda kupovinu nekog odredjenog modela, ili..?
Pozdrav..
da, nameravam da kupim odredjeni model ali nije Invicta, sad ne ne bih da trcim pred rudu, kada nadjem pun naziv modela onda cu postovati, naravno bio bih zahvalan za koji komentar!
Pozdrav svima. Da li neko može da mi kaže gde se kod nas mogu kupiti invicta satovi.poželjno bi bilo negde u novom sadu. Posebno me interesuje model 'pro diver' . Hvala.
Ja mislim da ih u Srbiji niko zvanicno ne radi.
Pozdrav i dobrodosao na forum.
Ovo je zastupnik Invicte
Hilandarska 13
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3222 502
E-mail: eurotimebg@gmail.com Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo nisam znao. Hvala @Vladane na ispravci.
Sad nađoh i ove njihove podatke
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 20/3
Opština: Zvezdara
Grad: Beograd
Tel: 011 323 2276
Mob:
Web:
Osnovi proizvodi/usluge: Eurotime satovi, Bulevar kralja Aleksandra 20/3, 011 323 2276
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi