Gleda sam ja to sve ja imam ova dva sata po ceni od 10k da biram koji cu, citizen je prelep ali budzet je mali, u toj klasi sam gledao i orient neki automatic diver ali mi je i on preko 15000
Gleda sam ja to sve ja imam ova dva sata po ceni od 10k da biram koji cu, citizen je prelep ali budzet je mali, u toj klasi sam gledao i orient neki automatic diver ali mi je i on preko 15000
A varijanta da se ušteka još malo para? Šta kažeš na to?
Ili si rešio da se ponoviš sa novim satom što pre?
Meni se od predloženih baš dopao ovaj. Mada probija budžet. Al je baš lep...
http://www.satovi-online.com/catalog...7e-p-3406.html
Poslednja ispravka: Shmizla (12.6.2012. u 0:21) Razlog: Dodat favorit među predlozima
Samo CASIO!!!Kakav crni Timex,to ne kosta nista,znaci samo CASIO G-SHOCK po mogucstvu,moze i bilo koji drugi CASIO sve zavisi od budzeta za kupovinu,ja licno posedujem CASIO DW-5600E iz G-SHOCK serije koji sam platio 70e,malo duze sam se neckao da li da ga kupim ili ne ali sam ipak prelomio da ga kupim i evo vec pola godine radi pa rastura,ne kajem se sto sam ga kupio i ne bih ga dao za 100 tamo nekih Timex-a,mislim da je to najlepsi G-SHOCK jer nije mnogo glomazan i pristaje na svaciji zglob,sve u svemu sat je izuzetan i zato je moja preporuka za njega,vel.pozz svima!
LORUS RXN53BX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
ispade da mi je timex prevelik za ruku, g shock otpao, nego zapade mi za oko ovaj lorus po finoj ceni nego na ostalim modelima pise da imaju mineral kristal staklo a na ovom pise samo kristal staklo, sta mu to dodje? i kakvi su ovo satovi uopste vidim da imaju finu garanciju
Lours RXN53BX8 Mens Watch - YouTube
Reč je o jednoj istoj vrsti stakla.
Lorus je deo Seiko korporacije.Satovi su im o.k.
Naravno,kvalitet je niži nego kod Seika.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi