Sad gledam i pokusavam da nadjem kada se ovaj model pojavio (cini se u septembru 2010.). Neverovatan je - totalno me je oborio sa nogu!
No time to lose
Ma kažem vam ja, skupljam pare za nešto skuplje, kad naletih na ovo. I mene je oborio s nogu bukvalno.
Kad je komp. ugašen, a ja ležim i gledam TV, pomislim na njega i odmah trčim upaliti komp da ga vidim. Znam da sam freaky
refresh sat je stvarno super
Samo preporucujem da ga pogledas prvo uzivo,nekoliko ljudi sa raznih foruma ga je kupilo i neki kazu da uzivo izgleda suvise plasticno,i da je na slikama daleko atraktivniji.Meni se ovako sa slika mnogo svidja,ali me brine onaj plasticni ili stakleni premaz korone.Ali s obzirom da kosta u Americi oko 150 dolara tesko da mozes da pogresis.
Malo me je "zacnulo" ovo sto je rekao Nikle.
Ako ti se svidja ovakav dizajn, pogledaj i Mk II Stingray ili Precista PRS 50B. Radi se o satovima sa odlicnim odnosom ulozeno/dobijeno (mada ipak za nesto vise para - npr ~500$). Njihovo poredjenje mozes videti ovde.
No time to lose
Meni je Seiko nekako lepsi. A i tri puta je povoljniji. E sada sto se tice utiska o kome je Nikle pisao, pa to treba videti. Mada ako ga je taj neko poredio sa Rolex-om, onda sigurno izgleda "plasticno". Umeju nekada da preteraju na forumima mada za te pare ne treba ocekivati extra klasu.
Imao sam ga priliku danas pogledati uzivo kad sam Seiko uraru odnio sat.
Uzivo je jako lijep,markeri minuta imaju fini vintage look,obrada izgleda jako dobro,osobno je ovo mozda i najljepsi Seiko 5 koji sam vidio.Ostali modeli u tom cjenovnom razredu su izgledali smijesno pokraj njega.
Pozdrav svima!
Danas sam se ponovio za novi sat, Seiko SNZG13,upravo onaj koji mi se odma svideo,izgleda da je to bila ljubav na prvi pogled!
Sat sam narucio iz BGD (Vitanov) i kostao je 19300 dinara.
Kao sto sam i pomenuo, ovo mi je prvi automatic,nadam se da je dobar izbor a u buducim kupovinama nadam se da cu priustiti malo bolju masinu,do tada ovaj je sasvim ok!
Planiram jos da kupim crni kozni kais da imam da menjam.
Evo najsvezijih slika:
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (17.12.2010. u 13:43)
Bookmarks sajtovi