-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Mercedes Benz sat ?
Konkretno me interesuje ko je proizvodjac ovog sata i koji mehanizam koristi.
Kazu "KO NEMA U VUGLA, MORA DA GUGLA". Guglam vec ceo dan ali ni jedan slican nisam nasao (mozda ne kucam prave reci u pretrazivac), a sto je najgore, prevrteo sam forum dva puta i nisam nasao gde drugde da okacim pitanje nego ovde. Ako je na pogresnom mestu, zamolio bih vas da me obavestite gde da ga prebacim, ili admin ili moderator sami da ga prebace.
Unapred zahvalan
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
re: Mercedes Benz sat ?
Cvele, to su reklamni satovi koji su se delili kao reklamni upaljači ili kada kupiš Mercedes-Benz dobiješ i sat. Ne mora da znači da je loš kvalitet sata već je samo reklama! Da li je automatik, kvarc?
Recimo Tagovi su imali Mercedes-Benz seriju satova.
Poslednja ispravka: ANGEL (25.9.2010. u 23:00)
-
-
Cvele, hajde molim te, ako nije problem i ako možeš, postavi kvalitetnije slike sata (prednje i zadnje strane)!
Vlado, slobodno pokreni temu u nemačkom forumu u koju će se stavljati korisni linkovi o satovima ili postavi link u opštem forumu u temi sa korisnim linkovima.
Pozdrav
Poslednja ispravka: dragon (26.9.2010. u 22:10)
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Mani se cini da ipak nije Sinn, iako je slicnost neverovatna. Potrebne su kvalitetnije slike sata. Ljudi kad pitate za neki sat, neophodne su kvalitetne fotografije sata iz vise uglova. Ovo se redovno ponavlja, pa sam morao da odreagujem. Nadam se da se Cvele ne ljuti. Pozdrav
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Koliko para izdvajaš za taj sat?
-
Časovničar
- Reputacioni uticaj
- 17
postoji na tržištu nekoliko proizvođača satova koji rade promotivne i korporativne ručne satove. jedna od najjačih koja je prisutna i na tržištu bivše Jugoslavije je Europa watch com. ugrađuju u svoje satove mehanizme Miyota i Isa.
pretpostavljam da je i ovaj Mercedesov sat iz te varijante.
vidjeh ih puno. (s obzirom da imam ovlašteni servis za isti firmu. EWC.com) satovi dolaze sa 3 godine jamstvom.
evo i link:
http://www.europawatch.com/eshox/index.php
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Koja god firma da je radila ovaj sat, ocigledno je iskopirala Sinn najstrasnije! Iako fotografije nije dobra, meni se cini da je kvalitet kucista prilicno losiji nego sto Sinn ima kucista.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi