Molim vas da mi date vase misljenje o ovom satu Nautica model A43501 malo me zbunjuje to sto ga ne mogu naci na njihovoj zvanicnoj stranici
Molim vas da mi date vase misljenje o ovom satu Nautica model A43501 malo me zbunjuje to sto ga ne mogu naci na njihovoj zvanicnoj stranici
Duško, najverovatnije se na njihovoj stranici mogu videti samo modeli iz najnovije kolekcije pa ga zato nema. Inače ispravio sam naziv teme i stavio tačnu oznaku sata.
Ako se ne varam tvoj model izgleda ovako:
I mogu da kažem da mi se izuzetno sviđa izgled sata jer lično volim satove sa dosta detalja. Što se tiče specifikacije možeš da pogledaš specifikaciju sličnog modela na zvaničnoj stranici:
Ili specifikaciju na Amazonu:Style Number: A45501G
Swiss Yachtimer Movement (10 Minute Adjustable Countdown Timer with Alarm). Brushed/Polished Silver Stainless Steel & Black IP Case & Bracelet w/ Black Dial.
http://www.amazon.co.uk/Nautica-A435.../dp/B001DHJGZE
Jedina mana koju bih mogao da nađem ovom satu je crni IP (Ion-plated) sloj koji nije otporan na grebanje pa će tako sat već posle nekoliko blažih udaraca imati prilično uočljive ogrebotine Nažalost ovo je jedina isplativa varijanta 'bojenja' čelika kod satova nižeg cenovnog ranga.
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi