Tog nemca zaobidji u sirokom luku! Covek je toliko neprofesionalan da nemam reci! Pisao sam vec o tome nekoliko puta na forumu! Pozzz
Tog nemca zaobidji u sirokom luku! Covek je toliko neprofesionalan da nemam reci! Pisao sam vec o tome nekoliko puta na forumu! Pozzz
Znam da si pisao o tome, ali opet znam i da su ljudi uzimali i da je sve bilo ok.(ja nisam licno kod njega uzimao, pa se ogradjujum).
Jedna stvarn ne vezana za ovaj sajt, dosta ljudi se zalilo na Jomashop. Ja sam uzeo 3 sata kod njih i sve je bilo ok.
Mislim da je to manje-vise sa vecinom internet prodavaca, nekome se tako potrefi(nazalost)
Nek napise jos neko, ako je imao neka iskustva sa njima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ja sam porucio moj Mako sa tog nemackog sajta i nisam imao nikakvih problema.
Za Orient ce poceti prica k'o za Kasio: ''Ma uzimaj, samo vidi koji ti se vizuelno najvise svidja'' Stvarno za cenu koju imaju daju mnogo. Orient su dobri, posteni satovi cak i kad izbacimo iz vida cenu kao faktor... Da imaju drugu ''znacku'', verovatno bi se neki njihovi modeli mogli prodavati bar 40% skuplje i da s eniko ne oseca opljackanim
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da li to isto vazi i za Vostok-Europe satove?
Orijent satovi su odlični satovi i nećeš pogriješiti kupovinom nekog od njih. Što se tiče švajcarca ( automatik ) teško da ćeš uzeti neki da valja a da mu cijena nije 4-5 puta veća ( ako neko zna neka ispravi ). Mislim da su Vostok-Europe satovi ipak malo skuplji u odnosu na kvalitet koji pružaju( da se razumijemo kvalitet je nesporan ).
Ovaj model Orient-a sa prvog posta je ponovo In Stock na creation-u
Orient Automatic Semi Skeleton FDB08003W Mens Watch
Bookmarks sajtovi