posto sam nov na ovom sajtu a resio sam da kupim sat,izbor je pao na FESTINA SAT.sa metalnom narukvicom,ali posto mi je budzet ogranicen na nekih130-140e,molio bih vas za savet pre izboru sata u tom cenovnom rangu,unapred zahvalan
posto sam nov na ovom sajtu a resio sam da kupim sat,izbor je pao na FESTINA SAT.sa metalnom narukvicom,ali posto mi je budzet ogranicen na nekih130-140e,molio bih vas za savet pre izboru sata u tom cenovnom rangu,unapred zahvalan
Festina je ok,a mogu doći u obzir i Seiko(ovo bi bio moj 1. izbor),Casio,Candino,Pulsar,Orient(samo preko neta).
Pozdrav
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (19.1.2011. u 18:28)
Ne znam da li želiš isključivo Festinu?
Ako je tako-postavi par satova koji ti se dopadaju.
Ako u obzir dolaze i druge marke-poslušaj Dalibora i pogledaj ovaj link
http://www.svetsatova.com/forum/f102...150e-2613.html
ZAJEDNO SMO SKUPA!
u pitanju je festina16297da li neko zna nesto o tom modelu sata i gde ima da se kupi
Da li si probao da kontaktiraš ovlašćenog distributera i pitaš da naruče?
Festina satovi muški - BPM Watch World
Vidim da imaju neke slične modele.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kolege forumasi sta mislite o ovome PULSAR PQ5007X1 Havana - Satovi - Vitanov Beograd ?
cena je jako lepa a treba mi tako nesto klasicnije na kozi (koznom kaisu)
sta ga pogoni vredi li?
naravno neki predlog za nesto slicno ovome do 10000 din.
kad bolje pogledam pre bih uzeo ovaj PULSAR PF8201X1 Havana - Satovi - Vitanov Beograd
lepsi je
Poslednja ispravka: sima hrabri (25.5.2011. u 0:33) Razlog: spojene uzastopne poruke istog autora
Pulsar je OK izbor, unutra je neki Seikov kvarcni mehanizam.
Overi i ovu temu:
Da li postoji bolji sat od ovoga...
zna li ko sta pokrece ovaj lorus? LORUS RXH93FX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
i kako stoji Lorus u poredjenju sa Pulsarom?
Pošto je takođe podbrend Seika kao i Pulsar, trebalo bi da unutra bude neki Seikov mehanizam, a detalje će morati da ti kaže neko drugi, nisam toliko upućen.
Lorus je ipak low-end brend, kotira se ispod Pulsara. Znači, na vrhu je Seiko, posle njega ide Pulsar, pa Lorus, što se vidi i po cenama.
Casio
To je moj odgovor na svako pitanje vezano za <150e
i radni
i paradni
i sportski
i military
casio,daje ti krila
Poslednja ispravka: 23jewels (25.5.2011. u 2:42)
Bookmarks sajtovi