Treba mi pomoc u izboru sata, cena od 100 do 150 evra, da ima kozu, da je sto prostiji, i da bude elegantan, analogni, i da nema brojeve, vec umesto njih da ima crte za svaki sat, valjda ste skontali...
pozz
Treba mi pomoc u izboru sata, cena od 100 do 150 evra, da ima kozu, da je sto prostiji, i da bude elegantan, analogni, i da nema brojeve, vec umesto njih da ima crte za svaki sat, valjda ste skontali...
pozz
Evo ti jedan od predloga.Danish Design IQ13Q815
Pozdrav.
Prečnik sata bitan ili ne?
Jesi li možda pogledao Seiko 5 seriju satova? Ispunjava većinu tvojih zahteva, nije na koži ali ti ostaje u budžetu i više nego dovoljno da se opskrbiš sa jedno dve kvalitetnije kožne narukvice.
Možda da pogledaš šta nudi Casio u Lineage ili Beside seriji, ima lepih hronografa ali i običnih modela po pristupačnim cenama. Recimo, dopada mi se kako izgleda Casio BEM-503L-7A model na koži...
Candino takođe svakako vredi pogledati jer ćeš sigurno naći neki model koji će upasti u budžet kojim raspolažeš a sasvim su pristojnog kvaliteta. Moraćeš da se prošetaš do distributera da bi video šta sve imaju u ponudi od satova ovog proizvođača pošto nisu baš ažurni kada je u pitanju njihova internet prezentacija.
Može se naći i po koji Citizen, recimo pogledaj Citizen BK1550-58E model
ili možda Citizen BK2490-52E
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ako i četvrtasti satovi dolaze u obzir, baci pogled na ove Candino:
Candino Muški C 4372 - BPM Watch World
Ja sam kupio u Sarajevu Casio prije 10-ak dana model;(2784), MTP-1297 za 70€.Mogu ti reci da sam prezadovoljan satom, veoma je tacan, garancija 1 godinu, a evo i slike tog sata;
Vjerovatno se i tamo ima kupiti isti ovakav, moja preporuka!
A juce sam zamijenio metalnu narukvicu za kožnu,tako da je sada mnogo elegantniji.Kožni kaiš imas vec od 7,5€(toliko sam ja platio svoj kaiš).Evo slike sata sa kožnim kaišem;
Poslednja ispravka: Dzoni (28.1.2011. u 21:46)
Svidjaju mi se i jedan i drugi, samo sto mi je taj Casiov model zanimljiviji. Samo jos da nadjem gde da ga kupim i to je to.
Hvala momci!
Na koji Casio misliš?
Ako na BEM-503 L imaš ga na ovom linku Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi