Pozdrav svima na forumu! Svidja mi se posvecenost ljudi ovde, koji se i pored velikog broja zahteva za procene stvarno trude da na svaki sto bolje i objektivnije odgovore... Pa sam se tako ponadao da ce i meni neko pomoci o proceni sata koji sam juce kupio, u pitanju je Sector 850 Chrono Automatic koji je placen 250 eura. Da ne bih morao da postavljam slike ( posteno ne znam ni kako ) , oglas se nalazi na forumu Prodaja satova, sa tri prihvatljive slike, pa da cujem misljenja o ceni, o odnosu cena-kvalitet, za ovaj polovan, ali i za ovakav ali dok je bio nov ( ako se ne varam kostao je bar 800 eura ), i ako bi neko mogao da mi kaze koja klasa ETA mehanizma se koristi u ovom Sector-u, znam da nije ni Top ni Chrono, samo ne znam da li je Standard ili Elabore? I na kraju, planiram da ga odnesem na redovan servis skorije, a trenutno zuri nekih 17 sec dnevno, tako da me interesuje koliku bih preciznost smeo da ocekujem posle servisa ( Najverovatnije bih ga nosio kod Srbe Mihajlovica, posto sam cuo da je jedan od najboljih )?
Bookmarks sajtovi