Pa recimo da ima daleko boljih satova od pomenutog sectora upravo ovde na forumu u delu koji se bavi prodajom satova.
Sad, kada je reč o Vitanovu mislim da ste preoštro odreagovali na grešku koja se potkrala na sajtu, pogotovo ukoliko ne znate ko održava i radi na sajtu. Možda je greška namerna, možda slučajna, u krajnjem slučaju nije ni bitno obzirom da je sajt kudikamo sređeniji od mnogih sajtova daleko većih i jačih firmi i pritom ne mislim samo na kompanije koje se bave prodajom satova. Što je još bitnije, internet prezentacija postoji. Ne kažem da je idealna, da nema prostora za unapređenje, da ne može bolje od ovoga, ali i takva kakva jeste je korak napred u odnosu na mnoge.
Što se poručivanja i čekanja tiče, verujem da se radi po principu uvoza u određenim vremenskim intervalima (recimo uvoz na svaka 3 meseca) pa zato i postoji period čekanja koji možda zna da bude i malo duži za robu koju nemaju na lageru. Ne pravdam nikoga jer i sam znam da se iznerviram kada nečega nema na lageru a prikazano je da ima ali svet je jedno, mi smo drugo. Elektronska i internet trgovina kao i elektronski vid poslovanja tek treba da zažive kod nas, ako se to ikada dogodi.
A da je hardlex staklo u pitanju a ne safirno, jeste.
Bookmarks sajtovi