Interesesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim satom posto ozbiljno razmisljam da ga uzmem??
Interesesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim satom posto ozbiljno razmisljam da ga uzmem??
Pre svega dobro nam došao!
Jel na ovaj sat misliš?
Novi satovi - Svet Satova
Dopadljiv sat, ne preteranog kvaliteta kao i svi novi Sector satovi, ranije je ta kompanija imala daleko veći renome.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Interesantan i dopadljiv sat po korektnoj ceni. Ako ti se sviđa slobodno ga kupi, a ako se i dalje razmišljaš pročešljaj malo forum, a posebno sledeći podforum: Koji sat kupiti?
Hvala,bolje vas nasao
Da na taj sat sam mislio.Trebalo mi je neko resenje koje moze da prodje u skoroj svakoj varijanti oblacenja,da ima kozni kais i precnik ne manji od 48mm (posto i mene ima ) Znaci da ne bude ni sportski ni preterano elegantan,a nisam bas neki tip koji se perfektno razume u satove ili kolekcionar pa mi se ovaj sat ucinio vrlo lep na prvo oko i kupio sam ga malopre
Hvala.
Čestitam druže
Pa čestitam na novom satu!
Obavezno ga predstavi i putem fotografija: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Pozz!
Bookmarks sajtovi