Cestitke na dobroj kupovini.
čestitke na kupovini i malo sam zatečen kako si istrgovao,znači ovi u seanse šopu hoće i cenu da spuste.......to nisam očekivao,kupovo sam dva puta i nije mi ni palo na pamet da pitam....
LEMI
Utisci posle 24:
Nisam ga skidao sa ruke, kasni 2 sekunde ! Za sat koji je iz kutije stavljen na ruku pre 24 sata ja sam prezadovoljan.
Sto se tice crne IP plated boje: ona na fotografijama izgleda klavir crno ali uzivo nije tako, vise je kao boja zemlje, jednostavno vidi se da je celik u pitanju a ne crna plastika. Ukratko sat uzivo izgleda skuplje nego sto jeste sto je bolje nego da je obrnuto. Svidja mi se sto ne sljasti, a opet taj celik ispod je poliran pa i ta "crna" lepo bljesne taman da skrene paznju na sebe. Oznake za sate su "silver tone" sa luminacijom pa se pod odredjenim uglom jako lepo presijavaju. Isto se odnosi i na kazaljke. To sto je pozadina za prikaz dana i datuma crne boje a oznake su bele boje, idealno se uklapa sa crnim ciferom a crni cifer se idealno uklapa sa bojom sata... Sam cifer nije pravio refleksije pa cak i da jeste, refleksije samih oznaka za sate i kazaljke koje su "silver tone" su mnogo jace pa je sat pregledan pod svim uglovima. Cak i kad staklo napravi jaku refleksiju (novo i uglancano staklo) sat je pregledan. Oznake za minute su u srebrnoj boji konusno postavljene pa sve dobija 3D izgled sa puno kontrasta u crnoj, beloj i "silver" boji. Ovako po danu luminacija se ne cini da je nesto jaka (svakako slabija od 007) ali zaista je citljiva celu noc u mraku. Uz ovaj crni kozni kais sa belim stepom sve daje, bar meni licno, veoma prijatan, smiren utisak. Sam sat je lagan (sa metalnom narukvicom 145 grama) ali sa sirokom "stopom" pa iako imam usku nadlanicu - ne bezi oko ruke.
Jos samo da se mehanizam razradi pa kako neka iskustva kolega kazu bice tacan u nulu ! To ce biti neverovatno dobro ! Preporuka za 4R36A.
Pozdrav.
Evo koliko je tezak sa koznom narukvicom:
Poslednja ispravka: VLADAN P (16.1.2013. u 10:06)
vezba stvara majstora
Posle 48 sati:
ukupno kasnjenje 3 sekunde odnosno 1 sekundu za poslednjh 24 sata !
Sat nije bio na ruci ukupno 2 sata i to sa ciferom na gore.
vezba stvara majstora
U poslednjih 24 sata nije bilo odstupanja, odnosno i dalje je na -3 sekunde za ukupno 72 sata rada.
Pratim dalje.
Znate, davno nisam imao nov sat pa mi je mnooogo zanimljivo...
vezba stvara majstora
Danas sam stavio metalnu narukvicu. Da, pod prstima to je "najkineskiji" deo sata medjutim kada se sat stavi na ruku sasvim lepo lezi, a zbog crne boje koja se presijava u boju celika stice se utisak da je sira od 20mm, odnosno da je kvalitetnija. Meni je OK, neka traje koliko traje menjacu sa jeftinim koznim kaisem ili dokupiti opet crnu PVD.
Sto se preciznosti sata tice sada je na -5 sekundi za 4 dana rada. Tek mi je to OK !
vezba stvara majstora
Pre 4 dana sam poceo sa ovakvom procedurom:
Oko 7 ujutru stavim sat na ruku, kada dodjem sa posla u 5 popodne stavim ga na policu sa ciferom na gore i tako stoji do 7 ujutru sledeceg dana, u medjuvremenu ga u 11 uvece navijem do kraja.
ODSTUPANJA NEMA NI PLUS NI MINUS.
Ni za vreme nosenja na ruci ni za vreme " lezanja na polici".
Da li je to normalno ?
vezba stvara majstora
Jeste druze, ista situacija je i kod mog , malo iznenadjujuce ali jako pozitivno
Bookmarks sajtovi