Imam sat Swatch sat iy negdje 2004. godine ali ne znam koji je u pitanju model osim sto na poleđini piše Irony . Takođe , i Seiko 5 automatik iz , recimo , 1988.godine . Kako da odredim o kojim se modelima tačno radi i njihovim karakteristikama .
Imam sat Swatch sat iy negdje 2004. godine ali ne znam koji je u pitanju model osim sto na poleđini piše Irony . Takođe , i Seiko 5 automatik iz , recimo , 1988.godine . Kako da odredim o kojim se modelima tačno radi i njihovim karakteristikama .
pozdrav i dobrodosao!
za swatch ne bih znao da ti kazem, a sto se seika tice, na poledjini, na poklopcu, nalazi se oznaka poput, npr. 7009-5050, gde je prvi broj oznaka mehanizma, a drugi modela. potrazi na forumu i kalkulator za odredjivanje godine i meseca proizvodnje pomocu serijskog broja, koji se takodje nalazi na poklopcu.
poz!
Poslednja ispravka: sima hrabri (16.4.2011. u 23:00)
jole777 kaže:
Seiko 5 automatic serial 9D3063 ispod nešto KF , a onda 7009-3040 i u kvadratiću slovo F
....swatch irony stainless steel patented water-resistant four 4 jewels... otprilike to
Poslednja ispravka: ZoranR (16.4.2011. u 23:19)
Ukucaj u google images ''swatch irony stainless steel patented water-resistant'' i trazi kad nadjes sliku nasao si sve drugacije ne moze pozz
Bookmarks sajtovi