Vec neko vreme sam zainteresovan za kupovinu ovog sata, pa me zanima i neko vase misljenje (pre svega o kvalitetu i isplativosti)...
U pitanju je Swatch YCS531G (Men's Hours).
Pozdrav svima...
Vec neko vreme sam zainteresovan za kupovinu ovog sata, pa me zanima i neko vase misljenje (pre svega o kvalitetu i isplativosti)...
U pitanju je Swatch YCS531G (Men's Hours).
Pozdrav svima...
Ja imam Swatch YRS 404. Sasvim korektan sat, korektno me služi. Jedino što sam mu menjao jednom kaiš i bateriju za ovih dve godine.
Međutim, kritike za ovaj brend nisu tako dobre, iskustva ljudi govori malo drugačije. Teško ih je popraviti, dolazi do pucanja stakla prilikom vađenja da bi se popravka izvršila i slične stvari.
Ono što je dobro to je da poseduje ETA mehanizam, najslabiji ali eto, ETA je...
Pitanje, dva?
Jel mora baš Swatch, njegova cena je nekih 100€?
Dosta dobrih Festina satova imaš u BPM-u. Imaju veliko sniženje pa pogledaj tamo nešto, sajt je sa starim cenama, najbolje je da odeš!
Pozdrav...
Festina 16222/6
9 340 00 RSD
Popust 50% u BPM-u, zato ima tu cenu. Kažem ti, moraš da odeš i da ih vidiš ako si iz BGD?!
Da, primetio sam da mu je cena snizena za preko 50%. Zaista zavredjuje paznju, videcu da obidjem malo prodavnice cim ugrabim slobodnog vremena.
Nego, zanima me, kada je u pitanju Swatch iz prvog posta, da mi neko strucniji od mene kaze kakav je kvalitet samog mehanizma ovog sata. Jedino sto sam mogao da pronadjem je to da je u pitanju ETA mehanizam (citao sam dosta o pouzdanosti ovog mehanizma ali kada je automatic u pitanju, dok sto se tice ETA kvarcnog mehanizma nisam bas upucen).
Pozrav, i hvala na savetima...
Na sajtu nisu promenili cene ??? I ako ima ovog snizenja, je l' vazi samo za Festinu ili sve satove koje imaju ?
Generalno u BPM-u ima sniženje samo za nekoliko Festina satova, jedan je i ponuđen Watchman, a to je Festina 16222/6.
Popusti na satove dobijaš od prodavca, on odluči da li bi ti dao popust na neki drugi sat, a da nije na zvaničnom popustu!
Popuste daju od 10-20%.
Inaše ne osvežavaju svoj sajt, novi modeli koji im stignu postave tek nakon nekoliko meseci, pa čak i pola godine!
Najbolje je otići i videti šta nude.
Pozdrav!
Swatch se u principu ne popravlja zbog cjene popravka.Obične sa datumima ili bez se nemože popravit zbog same konstrukcije sata a na cronografima se može zamjeniti samo kompletni mehanizam.Ali zato dosta dugo rade bez neke zamjerke. Največe greške se događaju prilikom zamjene baterije kada se prije samog otvaranja poklopca ne očisti oko njega pa prilikom vađenja baterije smeće upadne u mehanizam.
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Samo da se pohvalim da sam od skoro vlasnik pomenutog sata iz naslova teme!
Čestitam, ali si sada u obavezi da podeliš sa nama svoje iskustvo sa satom i naravno slike! Čekamo...
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi