Ja bih ovo zaobišao - jeftini mehanizmi(vrlo) i nikakav renome proizvođača.
Ako ti se svidja takav izgled sata mozda da pogledas sledece modele (imaju i plavi)
Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Pošto sam imao priliku da vidim par satova ove marke uživo,zaključak je-Nije totalno loš ali je svakako dobro precenjen.Recimo da konkretni model ne bi smeo da košta preko 4000-5000 din.
eee ti je dao odličnu preporuku.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pogledaj Wenger satove, imaju modele sa sličnim dizajnom a kvalitet satova je dobar za tu cenovnu kategoriju.
Recimo, pokušaj da pronađeš stariji Terragraph 72708 model sa kvarcnim mehanizmom...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jesu ovi Swiss military bas losi satovi? Ovaj model mi je prelep i podseca me na jedan nedostizni longines iz master collection, a cena, sta znam, tu ste vi da prosudite da li je realna ili ne.
U pitanju je swiss military hanowa navalus
edit: cena je 170e.
Po meni, ne vrede tog novca
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Video sam da preko nude i automatik modele, koliko sam video sa etinim mehanizmom. Naš dobavljač nema u ponudi ništa osim kvarcnih.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Generalno sam skontao kako misljenje imate o ovim satovima, ali su meni i dalje neodoljivi. Kakav je ovaj recimo
SWISS MILITARY - HANOWA / REVENGE CHRONO ALARM Revenge Chrono Alarm
ili ovaj SWISS MILITARY - HANOWA / NAVIGATOR Navigator?
I Breitling ako ga budes nosio i ako ti se jako svidja da li bi trebalo da te je briga da i ce se to nekome da se svidja ili ne. Sugestije mozes da primas u slucaju da je sat loseg kvaliteta pa onda mozes da uzmes u OBZIR tu cinjenicu ali siguran sam da ti to nece biti jedini sat ako ga budes kupio. A veruj ako ga uzmes zaboravices na sve komentare koje su te odvracala od kupovine samog sata!
i jedan i drugi su za mene lepi. i mislim da ce to trajati!
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi