Odustajem polako od polica i "lepim" se za seika e sada koji model ? ;}
koji je bolji:Seiko SNZG13 ili Seiko SNZH55
citao sam i postove je imate neka nova saznanja?
Odustajem polako od polica i "lepim" se za seika e sada koji model ? ;}
koji je bolji:Seiko SNZG13 ili Seiko SNZH55
citao sam i postove je imate neka nova saznanja?
Mislim da ovo sto pisem, podrzava vecina clanova ovde, ako ti se svidja taj model Seiko SNZH55, uzimaj ga slobodno, i kaci slike
Edit: Vidim da si napisao pre mene, nema tu bolji, oba su odlica, samo je pitanje sta se tebi vise svidja, npr. meni je lepsi fantom SNZH55.
U pravu se prijatelji, nekako me vise vuce SNZH55,ostavlja jaci utisak na mene, deluje mi mocnije, odise sigurnoscu...
Serb - moji satovi evo ovde mozes da vidis moj seiko. Odlican sat sve preporuke, kasnjenje 2 sec plus dnevno sto je odlicnoPlacen 16700 dinara
bacarelli mozes mi reci preko koje firme si uzeo tvoj sat? i sta pise na njemu gde je proizveden posto sam cuo da se rade u kini i japanu?
pozdrav
Serb to je taj sat koji mi se svdija..kakvi su ti utisci? napisi sve sto ti padne na pamet o njemu )) pozdrav
Svi modeli Seika koji nose oznaku "K" nisu proizvedeni u Japanu ... npr... SNZH55K1 . Znači, modeli koji su proizvedeni u Japanu, umesto tog K nose slovo J i ne znatno su skuplji. Neke modele je teško kod nas pronaći sa J .
Ja sam moj "military" (szng13) uzeo u Sense Watch i za sada radi kao Singer...
Kod njih nema modela sa oznakom J , tj. Japanske verzije. Ova verzija K je sada na popustu i smešno košta !!!
Seiko SNZH55K1
Meni nešto i nije toliko bitno da li je J verzija, a neko me je bitno (što ne osporavam nikako) ... moj primerak 13tice je takodje K verzija. Nemam pojma gde je proizvedena, mislim u Maleziji....
Poslednja ispravka: backarelli (26.9.2012. u 19:18)
Victorinox - real steel with mechanical soul
taj seiko jos bolje izgleda uzivo, i ako ti se svidja, ne treba da se dvoumis vise ni sekund.
bolji sat za te novce naci neces, a o K i J uopste nemoj da razmisljas, apsolutno nikakve razlike nema, to su obicne mistifikacije.
jole777 kaže:
jel ovo proveren prodavac satova:
Seiko satovi
ili je bolje kupiti od generalnog uvoznika za Srbiju, posto su mi rekli da mehanizme sklapaju u japanu
Seiko satovi - Vitanov Beograd, Srbija
mislim da je garancija dve godine i kod jednog i kod drugog
Bookmarks sajtovi