Šareno, neobično, bizarno, poremećeno, odvratno...Mislim da su ovo adekvatno izabrane reči za ovakvu reklamu.
Pozdrav
Šareno, neobično, bizarno, poremećeno, odvratno...Mislim da su ovo adekvatno izabrane reči za ovakvu reklamu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Apsolutno se slažem sa tvojim komentarom. Užas!
Pozdrav,
V.S.
Od kada sam odgledala ovu reklamu, sve vreme razmišljam i pokušavam da je shvatim. Ali mi nešto ne ide. Nikako ne mogu da ukapiram šta je pisac hteo da kaže.
Možda su oni baš i hteli da naprave foru, time što će prikazati glupave stvari i scene. Kako bi gledaoci kasnije komentarisali, baš ovako kako mi komentarišemo. Nekada se i time marketing stručnjaci služe, a sve u cilju pozitivnih reakcija za njih - a to je baš ovo prepričavanje i spominjanje "najgluplje" reklame za Diesel satove.
I samo mogu da ostavim još jedan komentar da je ova reklama po mom mišljenu jedna totalna glupost.
Ili ako sam u zabludi, ili se ne razumem dovoljno duboko u ovu temetiku, marketing stručnjaci - prosvetlite me.
Pozdrav!
Cilj svake reklame je da se zamjeti u moru reklama, znači mora biti drukčija, provokatnija pa čak i glupa samo da se zamjeti i da se o njoj priča a time i promovira proizvod. Beneton je dodar primjer za to. Jedno vrijeme je u novinama jedna firma davala reklamu štampanu naopako.
otkad je iz Bennetona otišao onaj tip što im je slikao provokativne slike, benneton je nestao.
Dali su mu pedalu, a radio im je publicitet. I to dobar.
Imali su čak i dobar časopis , kupovao sam ga Zvao se COLORS.
benneton je bio odličan brend tih dana.
Ali što se tiče provokacije, svi se počeli služiti time, i zapravo su postali dosadni. U provokaciji treba znati izabrati pravu mjeru.
Idi do kraja. To je za mene jedina prava mjera. Inače se bavim marketingom tj. copyrightom.
E da,
meni se ova reklama sviđa. Znam da je nerazumljiva, ali natjerali su vas da odgledate cijelu kolekciju satova
Bookmarks sajtovi