Bas me zanima dali ima netko iskustva, misljenja, kakvi su mehanizmi, kvaliteta itd...
Ovdje u HR je ponuda Esprita prilicno velika a cijena jako prihvatljiva... Pa me zanima dali to ista valja ?
Bas me zanima dali ima netko iskustva, misljenja, kakvi su mehanizmi, kvaliteta itd...
Ovdje u HR je ponuda Esprita prilicno velika a cijena jako prihvatljiva... Pa me zanima dali to ista valja ?
Pozdrav , jeste da je mozda tema stara ali da pokusam. Od juce sam ponosni vlasnik Esprit Discovery Black , za sada nisam nista lose na njemu primetio , sve radi kako treba tu je i hronograph , sve funkcionise super....
Da li neko moze da mmi kaze nesto vise o ovom satu, kakav mu je mehanizam ili kakvo je iskustvo imao ...
Pozdrav.
Poslednja ispravka: Kriticar (26.3.2010. u 13:41) Razlog: dopuna
Festina f 16388 ili nešto drugo?
Vidim da je Esprit pobedio! Čestitam ti na satu!
Ugrađuju Citizenove Miyota mehanizme, u retkim pretežno ženskim modelima postavljena je Ronda, modni brend!
Pozdrav...
Hvala Da, bio sam juce konacno u NS-u. Nije bilo Festine F 16388 a svideo mi se ovaj . Tako da sam resio da ga uzmem malo je skuplji ali meni se svidja Slike cu postaviti kad zajmim digitalac (opet)
Pozdrav, malo kasnim sa slikama ali radi se o ovom satu. U garanciji pise samo Esprit Discovery, nadam se da cete mi vi pomoci u punom imenu tj. broju Hvala, evo i slika
Ja sam pre neki dan kupio Esprit Dark guardian, pa me zanima da li neko zna nesto o ovom satu. Da li vredi placenih 95 evra?
Bookmarks sajtovi