strasno.mislim da ovo ne zasluzuje da se pojavi na forumu posvecenom satovima.ovo je cista politika i propaganda a tome nije mesto ovde.trebalo bi obrisati temu.
Kao sto @anbeast napisa, daleko od toga da imam nesto protiv gore pomenute populacije... Sta vise, u svijetu u kojem zivimo, sa svim mogucim i nemogucim prijetnjama i individualnom i opstem dobru, nasiljem, ratovima, raznim oblicima fasizma, vjerskog i rasnog ludila, kriminalom, onim u rukavicama, a i onim na ocigled svih nas - dva frajera koja se ljube, ili dvije tete koje se drze za ruke (dvije tete koje, na moje veliko razocarenje, kao po pravilu, izgledom nikada nisu ni blizu onome sto sam kao klinac "ucio" gledajuci svakojake filmove, jelte... ) zadnje su sto me moze ugroziti... Pa im tako, sto se mene tice, dajem sva prava ovog svijeta da budu to sto jesu.
Ali, da se ne lazemo, sat im je trubadur... zesci. Obicno se pripadnici ove populacije smatraju osobama istancanog ukusa i senzibiliteta, a ovaj im sat ispade neinventivan, prizeman, jednom rjecju - kliše na baterije. Barsunasti agitprop.
Nego, ko god se uhvati pisanja na ovoj temi... dobro pazite, iza svake pogreske, nespretno formulisane opaske ili pitanja - cuci po jedna "Freudian slip" dijagnoza...
Poslednja ispravka: arch_m (6.11.2014. u 23:22)
Sto Jagose? Neka ostane. Nego, ko se ne slaze, mislim da bi trebao da vozi Renoa (mislim muski)
U biciklizmu decenijama u nazad postoji majica duginih boja koju nosi Svetski prvak za tu godinu. Znam da su neki koji su ih kod nas nosili posle cudnih pogleda prestali da oblace istu... Sigurno je sigurno.
Nažalost za nas balkaneze sve je polituka
Ja cu se ipak suzdrzati komentara na ovu temu i svoje misljenje o ovome zadrzati za sebe.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Boje su Benettonove, ali neka netko zatvori tu temu i pređite na tetovaže.
Sada ispade da sam ja namerno pokrenula lavinu... Slučajno se sve izdešavalo... Danas sam stvarno dobila mail o ovim satovima i morala sam da to podelim sa vama...
Nego, kada smo vec kod boja, i olimpijske igre u sarene, ali samo u krug...
A nećemo sada da idemo dalje u nervozu, samo polako, bez nerviranja...
Bookmarks sajtovi