Dalibor i Rus su sve rekli
Dalibor i Rus su sve rekli
Za dress casovnik so takvi markeri kakvi sto se ne izgleda na ozbilen casovnik, poveke me potseka na detski casovnik. No sepak ke go skrsam mrazot i ke stavam Like za trudot na Shmizla za napisanata statija, ne e loso da se znae sto se ima na pazarot na casovnici pozz
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Nisam imao dobrih iskustava sa ovom markom. Ovaj model ne bih komentarisao.
Ali hvala našoj dragoj Shmizli za trud. Poz.
Mišić M.
Fossil, mi no lajki...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ja bih rekao da ono što mislim o Fossil-u nije predrasuda.
Ako treba nesto da razbijam to bi bio taj sat,bas sam pre dva dana cackao neki Fossil tuga kakvi satovi,puseri za hrono ne rade,zardjao... star sat mozda oko dve,tri godine,ali je zato bitno da je u precniku kao zidni sat.
inače Fossil je napravio u zadnje vrijeme i par zanimljivih satova, tipa diver sa automatskim mehanizmom (kakav koriste i Zodiac satovi nove generacije) i kvarcni pilot koji liči na Maratac . ovo mi se ne sviđa ali...ok ideja.
Da budem iskren, sa ovim satom bih baš izgledao drugačije, ali ne u pozitivnom smislu. Markeri deluju detinjasto i možda bi mogli da posluže za neki Swatchov model, a njihovo kombinovanje sa nečim što podseća na elegantan sat mi deluje kao kada bi neko nosio sako, kravatu, trenerku i patike. Iako Fossil ima mogućnosti da napravi nešto ozbiljnije, ovo mi deluje kao promašaj, bar kada gledamo većinski ukus.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi