Čestitke na satu. Služiće on dugo. I nema veze što je 25 eura, dobar sat je dobar sat (mogao si slobodno uraditi i tekst u rubrici Kompletni testovi satova , ja bih prvi pročitao ). Čestitke još jednom.
Čestitke na satu. Služiće on dugo. I nema veze što je 25 eura, dobar sat je dobar sat (mogao si slobodno uraditi i tekst u rubrici Kompletni testovi satova , ja bih prvi pročitao ). Čestitke još jednom.
Dobrodošao na forum!
Izvoli sajt sa kojeg sam i ja kupio sat!
Digitalni casio "standard" satovi, poređani po ceni
Btw, sat je malo poskupeo, bio je 2800, sad je 3200... Ali i dalje vredi svaku paru
Da li bi neko,ko ima jos iskustva sa ovim (ili slicnim satovima,casio,plasticni) mogao da napise malo vise?Kako se ponasa sat,da li ste ga koristili kao radni(pod ovim mislim koliko je otporan na padove,udarce)?Da li se isplati dati te pare,mislim na odnos - cena i kvalitet?
Imam sat, baš sam nekoliko puta pisao komentar na sat. Pogledaj linkove
Casio ae-1000wd-1a
Koji sat za plivanje?
I, kakva je situacija na kraju prve sezone kupanja mog Casio-a? Situacija je takva da mu moja (seiko) petica samo pozavideti može!
Ovaj CASIO je svoje "vatreno krštenje" imao u uvačkom jezeru... Poznavaoci uvačkog jezera će reći: „Da, da, to je ono“, oponašajući rukom vijugavo kretanje zmije, koje aludira na uvačke meandre.
Nakon toga je preplivavao Adu par puta, pa se brčkao deset dana na Krfu, da bi potom išao na jezero u Belu Crkvu i ponovo na Adu.
Sve to vreme je bio vrlo plivački aktivan, naročito na moru, gde je za onih deset dana preplivao oko 30km, ronio za školjkama i ježevima; vrhunac sezone mu je bilo učešće u projektu „plivanja Savom uzvodno“, gde je bio zvanični merač vremena pri obaranju rekorda svog tadašnjeg nosioca, koji je pet i po sati plivao u mestu
Istina, ja nažalost ne mogu nijednom fotkom da ovo dokumentujem, pošto mi se nekako nije moj Ixus nosao u vodu... Tada još nisam znao da postoji ovako nešto, ovako povoljno [biće fotki od drugih ]
I dalje izgleda ko nov Jedino što je za ova četiri meseca izgubio 14 sekundi...
Eto mog kratkog, ali sadržajnog iskustva sa ovim satom
Interesuje me da li ovaj krug koji postoji na satu ima neku funkciju ili je tu samo za ukras?
hvala
Ima funkciju, u njemu je prikazano trenutno vreme analogno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sve pohvale za Casio i od mene......konkretno ovaj model nije moj broj (previse načičkan nauštrb preglednosti za moj ukus) ali moje iskustvo sa Casio satovima od 25e pa nagore je izuzetno pozitivno i mogu da potvrdim da su pouzdani i da vrede svaki euro i niko nema razloga da se sramoti bilo kojeg Casio...........
Koristim sat par nedelja i prezadovaljan sam... Da sam ranije znao da ima dobar sat za ove pare mnogo pre bih ga uzeo. Sve preporuke sa moje strane ukoliko se neko razmislja... Interesuje me samo, ako neko zna da li ima neki alarm sa snuzom!?(procitao sam da kod nekih modela neki od ovih 5 alarma ima snuz, pa me interesuje da li je to i ovde slucaj, mrzi me da isprobavam )
Bookmarks sajtovi