Imaš slične u Sense shopu: databank / e-databank
Nisu isti, ali su novi i koštaju oko 5.000 dinara. Nude modele DBC-32-1A i 9A
Znam da imaju ali daleko je to od toga. ja konkretno jurim CA-53, uzeo bi CA-50, ali se on odavno ne proizvodi. Taj CA-50 je nosio Marty McFly u Back to the future 1, dok u 2 i 3 delu nosi CA-53 koji ja trazim. Ima ga na ebay za smesne pare, tako da ce najverovatnije raditi ebay.
casio ca-53 | eBay
Najjeftinija varijanta je za 18 dolara iz Hong Konga sa sve shippingom. Da ga carine ne mogu, jer stvarno malo kosta.
Izvini za off,podsetio si me na moj pokojni satic,
Do skoro je radio,tj radi jos uvek,ali su nespretnom intervencijom prilikom zamene kaisa,polomili nosace iglice na kucistu i sad mogu da se slikam
Mislim da sam ga nabavio negde 94',donet iz Hong Konga koliko se secam Kakva je zabava samo bilo ''ometanje'' tudjih televizora i drugih aparata,a pri tom nisu imali pojma odakle to dolazi ^^
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Domet kao i kod klasicnog daljinca,pruzao je neke zabavne trenutke.Skoro ga iskopam iz fioke posle 100 god i krenem da ga nosim,pa resim da mu stavim nov kais jer je stari napuko.Kad KRK!K!KRK!KRK! tudjom krivicom polomi se parce i ode Casio u zasluzenu invalidsku peMziju.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Vidis,to mi nikad nije palo na pamet Mada smo gasili ko klinci ispred SonyWorlda one ogromne televizore
Dobro je bilo i pojacavati muz. stubove po radnjama do maximuma,haha Stvarno zanimljiv satic.Inace,za skoro
20 godina koliko je kod mene,baterija mu je menjana samo jednom,prao sam ruke redovno s njim i svasta cinio,
nikad se nije zalio.Prokleti japanci!!!
Woody Allen
Da probam da još malo pomognem - možda bi se isplatilo da povremeno odeš na Zeleni venac, ako si iz BG. Na tezgama sa satovima ponekad se mogu naći i takvi modeli casia. Nisam siguran za konkretni model, ali sam pre dva-tri meseca video sličan stari casio. Mislim da je cena bila 500 dinara.
Bookmarks sajtovi