Postao sam vlasnik doticnog modela pre neki dan, radi se o limitiranoj seriji nove red bull kolekcije satova koliko sam shvatio, ovo je moj prvi ozbiljniji sat i nadam se da ce me dugo i lepo sluziti. Evo nekih slika.
Postao sam vlasnik doticnog modela pre neki dan, radi se o limitiranoj seriji nove red bull kolekcije satova koliko sam shvatio, ovo je moj prvi ozbiljniji sat i nadam se da ce me dugo i lepo sluziti. Evo nekih slika.
Sretene, dobro dosao na forum Lep Casio , u zdravlju da ga nosis i da te dugo i pouzdano sluzi
Pridružujem se čestitkama i dobrodošlici. Za casio nemam šta da kažem, jer je uvek dobra kupovina, a kvalitet je odavno dokazan. Ovaj primerak je izuzetno lep.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Oooooooooooo Sreteneeeeee sretni čoveče pozz tebiod Nick-a bolesnika što vozi fiestića i ima dosta CASIOOOOOO satića!Ma Casio je bre VR i nisi pogrešio,u zdravlje da te služi jer satovi iz serije Edifice nisu trice i neke sitnice već su čuke za nas gradske u slučaju mom-varošanske mangupe!!!vel pozz svima!!!
fenomenalan!
Dobar sat, cestitam na kupovini
sjajan sat!u zdravlju i veselju ga nosio.zaista sjajan sat i nadam se da ce te sluziti,a sluzice te,dugi niz godina!
Cestitam! Dobra kupovina i naravno, dobrodosao!!!
Dobro nam dosao
Lep ti je sat u zdravlju da ga nosis i da te dobro sluzi!
Bas lep sat.
Sa Casiom nema greske!
Bookmarks sajtovi