-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Casio EFA-120L-1A1
Casio EFA-120L-1A1 Kupio bih ovaj sat pa me interesuje ,dali ga je neko vec koristio i kakvi su utisci i preporuke?
Hvala
-
Re: Casio EFA-120L-1A1
Od mene uvijek imaš preporuku za Casio,bez obzira na model !!!
Pozdrav
-
Ma da kao sto dalibor kaze za casio uvek stoji preporuka.
Sa njim nema greske!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Dobro ,ali vise bi me interesovalo da ima neko iskustava bas sa ovim modelom?
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Pozdrav i od mene. Jeste da je tema stara,ali postoji pa da ne otvaram drugu. Mene takodje zanima ovaj sat. Video sam da ima mnoštvo opcija i funkcija pa me to i privuklo. Vidim da nema komentara iako je pitano, pa i mene zanima nešto o njemu.
Piše da je garancija na Bat 3 godine. A šta ako je sat bio u radnji stajao 3 godine, i ja ga kupim, i crkne baterija. Jel oni menjaju bateriju u servisu gde sam kupio, da li kod ovlašćenog servisera ili ga mogu nositi kod nekog sajdžije ili mogu ja menjati bateriju?
Video sam da je kožna narukvica, ja i želim kožnu narukvicu ali isto sam tako video da se ta koža potroši pa je potrebno je zameniti. Takodje sam video na netu da stiže i sa metalnom narukvicom tako da ako mi bude potrebno da mogu i nju da kupim.
Voleo bih ako se neko susretao sa satom, da mi bar nešto kaže o njemu.
Hvala unapred.
-
Očigledno niko nema iskustva sa konkretnim modelom,ali nas ima dosta koji imamo neke druge modele iz Edifice serije i iskustva su nam vrlo pozitivna.
Otud se i nametnulo ovo što Dalobor kaže-''Uvek imaš preporuku za Casio.''
Što se baterije tiče dok je sat u garantnom roku,moraš je manjati u ovlašćenom servisu da bi garancija na sat važila i dalje.Nakon toga roka-bilo gde.BTW-Dobra baterija je reda 400 dinara sa zamenom.
Kožni kaiš je standardan tako da drugi možeš kupiti kod svakog časovničara za 500-1000 dinara.
Dakle,samo napred.Lep i dobar model si izabrao.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala
Hteo sam kupiti sat sa opcijom hronograf ali sam slučajno naleteo na ovaj i stvarno mi se dopao.
Šta ti misliš o tim opcijama koje ima sat?
I da li ima neki sličan sat tome, po opcijama. (jeste da nije pitanje za ovu temu,ali nisam u dilemi, odlučio sam koji ću pa te pitam ako ima neki sličan tome) Postoji takav model EFA-121D-1A, samo je robusniji i sa metalnom narukvicom a pošto ja imam tanju ruku opredeljujem se za kožnu narukvicu.
-
Sa ovim opcijama i ovog (četvrtastog) oblika-to je to.EFA seriju možeš videti ovde-Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Ovaj sat imaš u Casio EFA-120L-1A1 ali je (zanimljivo) kod Vitanova jeftiniji-CASIO EFA-120L-1A1 Casio - Satovi - Vitanov Beograd
Lično mislim da lepše deluje na kožnom kaišu ali preporučujem da (ako je moguće) uzmeš verziju sa metalnom narukvicom.Kaiš ćeš jeftino dokupiti a originalna metalna narukvica ume da bude skupa a leti je mnogo praktičnije imati oko ruke metal.
Velika većina ovih opcija (koje sat poseduje) zaista ume da bude korisna.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
U inostranstvu je oko 24 dolara.
Ovde-ne znam.Ako ima svakako je znatno više.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi