Upravo stigla potpuno nova, "letnja" igracka....
casio pro trek prt-40c-1v (modul 1470)
nekome mozda nije vazno, meni ponekad jeste, sat je made in japan
Upravo stigla potpuno nova, "letnja" igracka....
casio pro trek prt-40c-1v (modul 1470)
nekome mozda nije vazno, meni ponekad jeste, sat je made in japan
Sat je upakovan u jeftinu kartonsku kutiju:
Unutra je manja drvena kutija u kojoj se nalazi sat:
Vidiš,nikada ne bih očekivao da će Casio zapakovati u drvenu kutiju!!!
Izgleda povelik!?
Monstruozno VELIK sat......
Sat ima tri senzora, kompas, temperatura i altimetar.
Vodootporan do 100m.
Cestitke na prinovi! Bas deluje mocno! Koliko je placen ako nije tajna?
Nije tajna ali nemam pojma , dobio sam sat na poklon.....
Inace, radi se o staaaaaroj seriji pro trek satova. PRT-40 se pojavio 1998. godine i bio u proizvodnji 3 (po nekim izvorima 4 pa i 5) godina. Vazio je za izuzetno otporan i cvrst sat koji sa svojim senzorima moze na pravi nacin da pomogne u kretanju i boravku u prirodi. Meni se dopada dizajn sata. Ovaj casio dizajn sa kraja 90tih mi deluje mnogo slobodnije i hrabrije nego kasnije serije pro treka i pathfindera kada su, cini mi se, poceli dizajnom i bojama da se prilagodjavaju modnim trendovima. U mnogim stranim forumima sat je ocenjen kao pravi terenac za razliku od novijih satova iz casio pro trek serije.
Sat mi je danas stigao i mogu da potvrdim da digitalni kompas pokazuje pravac bez ikakvog odstupanja, tacno u stepen. Merenje je potvrdjeno sa Garmin GPS-om i klasicnom vojnom busolom M53. Ovakvu tacnost nisam ocekivao od rucnog casovnika.
Ostaje da testiram senzor za temperaturu i senzor zaduzen za merenje nad. visine i vazdusnog pritiska.
Evo jednog poredjenja 2 casio "terenca"
Real world field test: Casio Protrek PRT-40 vs. Casio Pathfinder PAG-40
Temu sam nazvao CASIO PRO TREK, postavljajte slike i utiske o vasim "terencima"......
@d1d
Čestitam,druže.Lep i vredan poklon.
Više se nikada nećeš izgubiti.Samo na Ruži vetrova pronađeš Novi Sad
Jasno ti je da očekujemo detaljan prikaz ličnih zapažanja.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
d1d čestitam, odličan sat i meni je važno i ako kažu da nije bitno da piše made in Japan.
Kada sam napisao VELIK sat, to sam i mislio. Rastojanje izmedju dva senzora je 57mm.
Kad sam ga video nije mi bilo svejedno, a nije ni sad
Mozda ne deluje toliko veliko na mojoj ruci ali to je zato sto imam "neznu" ruku :o
Bookmarks sajtovi