Gde nabaviti satove iz ove serije?
Gde nabaviti satove iz ove serije?
Mislim da nisu dostupni u Evropi, ali svakako predlažem da nazoveš distributera i da proveriš:
http://www.svetsatova.com/index.php?...uteri&Itemid=8
Javi šta si saznao.
Pozdrav,
V.S.
Ako mislite na satove iz npr Casio Protrek PRW serije (npr. PRW-1500), prodaje ga jedna firma u Beogradu ciji se lokal nalazi u Robnoj Kuci Beogradjanka, prizemlje. Ja ga licno video sa titanijumskom narukvicom, kosta cca 44 000.
Video sam sat iz ove serije u Novom Sadu. Smešna mi je bila cena oko 9000 din. Imam utisak da nisu ni znali šta prodaju.
Sledeći put kad budem išao, napisaću i u kojoj je ulici.
Pa ne mora da znači da nisu znali šta prodaju, čak verujem da su bili dobro upućeni u nabavnu cenu sata.
Pod oznakom Waveceptor se prodaje više serija casio satova, a mnogi od njih su i više nego pristupačnih cena.
Pogledaj ovde cene waveceptor serija, možda ti pomogne u nalaženju adekvatnog modela.
U svakom slučaju, ako ponovo naletiš na dotični model, javi koji je i po kojoj ceni se prodaje. Verujem da će koristiti mnogima koji su zainteresovani za waveceptor liniju!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi