Yok! Ne'am paypal. (mada cu definitivno morati da iskoristim one fazone za registrovanje tamo. Bez baya, nema leba izgleda ) Meeh, nije ni toliko hitno...guglacu kad me ne bude mrzelo
Yok! Ne'am paypal. (mada cu definitivno morati da iskoristim one fazone za registrovanje tamo. Bez baya, nema leba izgleda ) Meeh, nije ni toliko hitno...guglacu kad me ne bude mrzelo
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Imas na jomashopu par modela.
Timex Watches
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imam timex sat(T2m516,automatik) i zanima me kakvog je kvaliteta,da li moze neko da mi kaze nesto vise o njemu? P.S. Cuo sam da ga prave i Kinezi,da li je to istina? http://uhrforum.de/attachments/61008...6-p1010547.jpg otvorite ovaj link da vidite sat
Djordje1971
Imaš lep sat.
Nažalost,kvalitet izrade ne prati izgled tog sata.
Iskustva vlasnika tog modela nisu baš pozitivna.
Nije važno gde se sat proizvodi već kakvi se standardi postave pri izradi i u kontroli kvaliteta.
Naravno ,ti uživaj u satu dokle god je to moguće a pri izboru sledećeg sata predlažem da se raspitaš pre kupovine.
Pozdrav.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi