Senzacionalističkom naslovu dostojnom Kurira sam prosto morao da pribegnem jer mi upravo reč kradja, odnosno STEAL na engleskom prvo pada na pamet kada pomislim da sam danas ovaj Candino kupio za 11.900d Znate ono kada se za nešto IZUZETNO povoljno kaže: "It's a STEAL..."
Meni safirno staklo, ETA (quartz, doduše), 30 bar-a (300m) deklarisane vodonepropusnosti i vrlo solidna završna obrada (nisam se družio sa satovima srednjeg i višeg cenovnog ranga pa ne mogu baš da uporedim ali meni je odlična) za 11.900d deluje kao fenomenalna protivvrednost. Verujem da čovek može proći prilično gore čak i za više para.... Kako god bilo, ovo čudo nisam ni imao u planu da kupim. Posumnjao sam da je jedan takav sa jednog oglasnog sajta replika i postovao ga u odgovarajućoj temi. Ispostavilo se da sam požurio i optužio čoveka ni krivog ni dužnog. Iz svega toga je ispalo da sam saznao da još uvek ima ovih satova u BMP-u, pa sam se naložio i odjurio da kupim
Prečnik kućišta je 42mm bez krunice, visina 12mm.....
Evo prvih (OČAJNIH) fotkica (čim mi se devojka vrati sa fotoaparatom stavljam nove i bolje):
Bookmarks sajtovi