"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bas sam ovaj hteo da postavim. Prelep sat, a naleteo sam par puta na njega i za manje (ispod $450), samo treba cekati. A imaju i fantastican (izvinjavam se na digresiji) Tissot Seastar 1000 Chronograph Automatic sa Cal. C01.211. za prihvatljivih ispod 700 evra. Evo i slika:
Ne znam kakav je taj mehanizam koji je u njemu, znam da je izasla nova verzija koja je jos lepsa ("professional" mu je dodato), da je mehanizam zamenjen sa 7750 Valjoux, da je sat limited edition (1000) i da mu je cena preko 1500 evra.
Ali to je vec neka druga prica. Onaj prvi je stvarno super.
Pa sad bas da je prihvatljiva cena ispod 700e za tissot koji u sebi ima mehanizam koji se ugradjuje u swatch-eve ne bih se slozio. Bas naprotiv mislim da je prejaka cena (inace u identicu je taj sat daleko preko 1000e). Imao sam prilike da ga probam, gumena narukvica mu je ocajnog kvaliteta, kao kod nekih satova sa pijace. A i iskreno, sat mnogo lepse deluje na slici nego uzivo
U pravu si. Glup post sam napisao. Ustvari sam prvo video novi model sa 7750 i mislio da je i u ovom isti mehanizam, posle sam uvideo da nije. A posto, kao sto i napisah, ne znam kakav je mehanizam, ne mogu znati ni da li je cena ok.
U svakom slucaju, da ne sirimo temu, sat koji je Rus predlozio je meni odlican (bar na slikama, uzivo ga nisam video).
Ili nesto kvalitetno i provereno od Citizena NY0040-09W
Type : Divers
Metal : Stainless Steel
Movement : Automatic 21 Jewels
Citizen Promaster divers auto.
Caliber: 8203
Rubber strap
Steel bezel.
Water resistant 200m
Lugs width: 19mm
Case width including crown: 42mm
Case thickness: 12mm
This watch is available for US $130.00with us.
Sad malo kopam pa sajtu firme Bernhardt i mogu reci da sam bas prijatno iznenadjen.
Svaka cast za odnos cena-kvalitet zaista.
ZENO-WATCH BASEL Quartz Diver - Pro Diver 2
Cena 440€
Karakteristike
model: Diver - Pro Diver 2 white (black) Ref. 6603Q-a2 (a1)
brand: ZENO-WATCH BASEL
colleciton: Quartz
movement: swiss quartz
case: stainless steel 316L
dial: model sensitive
Glass: sapphire
Chain/Strap: PU silicone strap
case back: solid case back
diameter: 48 mm without crown
Water resistance: 50 ATM
warranty: 24 months, stamped warranty card, all papers and certificates included
description:
Reference
6603Q-a1
Line
Quartz Collection
Diver Watch name
Pro Diver 2 black
Dial
black Variants
Case
Material
stainless steel Glass sapphire
Surface matt Water resist 50 ATM Glass back yes
Size 48 mm Crown
screw-down Strap width
24 mm
Band silicon Variants
Movement
Caliber
515 Date yes Weekday no
System Quartz Energy
battery Jewel 1 Rubine
Vibration
- A/h Special
helium valve
Manufacturer
RONDA, Independent Swiss Quartz Movements, Lausen (since 1946)
functions:
DIVER, HELIUM VALVE! 50 ATM
Victorinox - real steel with mechanical soul
Lep! Sviđa mi se ovaj zeleni....ali zašto samo 42mm?! Zašto!? To bre skoro kao ženski sat izgleda!
Bookmarks sajtovi