Ja mislim da se sklapaju u Hong Kongu,dobra je kupovina,Seiko unutra
Ja mislim da se sklapaju u Hong Kongu,dobra je kupovina,Seiko unutra
Da unutra je Seiko 4R mehanizam, Ako je zavrsna obrada na nekom nivou uz sve karakteristike, dobra kupovina
Dobri su satovi.
Imaju odlicne katakteristike, dobru cenu, a kvalitet koliko sam imao prilike da vidim je dosta dobar. Cak im je i iluminacija dobra.
Ko god da ozbiljno razmatra kupovinu ronilackog sata bi trebao da ih uzme u ozbiljno razmatranje.
Poslednja ispravka: RUS (30.6.2013. u 13:25)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E hvala Marko i Rus to me uglavnom zanimalo, evo i ovaj model je dobar Deep Blue Pro Aqua 1500m Black je li ovo debljina kucista 16mm, ne mogu da prebacim sajt na Engleski. Ovo je cijena sa VAT-om znaci ovaj drugi bez VAT-a ispod 300 e
Dobri su im svi modeli.
Zvanicni sajt je na engleskom. Home
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jeste debljina (visina) kucista je 16 mm,zlo kako dobro izgleda sat,kod njih je luminacija plava,zbog toga mi se jos vise svidjaju DB satovi.
Dosta je skuplji na zvanicnom sajtu nego na ovom njemackom sajtu nekih 90e, sad ne znam koliko je ovaj sajt pouzdan
Malo oživljavam temu, ne zamerite mi. Uostalom, pitanje koje imam mi baš upada u ovu kategoriju.
Naime, pored svega što već imam u "kolekciji" i dalje mi ostaje neispunjena osnovna želja: masivni diver, po mogućnosti sa narukvicom.
Pregledao sam i ovu temu, i dosta drugih lokacija, ali najviše verujem u sposobnost i znanje kolega forumaša, pa da vidim kakve bi vi preporuke imali na sledeću temu:
Masivan, diver style sat, poželjno sa nekim oranž detaljem i na čeliku, do 400€, ne preko. Kad kažem masivan, mislim da prečnik bude minimum 45mm, ali mi je daleko bitnija visina. Dakle, želim visoko kućište...17-18mm ili više. Vodomer
Merkam slike narandžastog VE Anchar, ali mi se titanijum ne dopada.
Ne žurim, ništa nije hitno, samo skupljam ideje...možda sam sebe iznenadim novogodišnjim poklonom
Biće nešto od mikro brendova. Nešto poput RUS-ove prinove?
Pogledaj Armida I Deep blue, to mi jedino pada na pamet
Bookmarks sajtovi