doxa 750 t sharkhunter.Meni licno nije nesto posebno lep ali ne sumnjam u kvalitet DOXA satova.Svidjaju mi se satovi tipa Retrowerk serija telescopic.
doxa 750 t sharkhunter.Meni licno nije nesto posebno lep ali ne sumnjam u kvalitet DOXA satova.Svidjaju mi se satovi tipa Retrowerk serija telescopic.
Evo slike jednog od Doxa Sharkhunter sata, modela GMT SUB750T iz Sharkhunter linije satova.
Pomoc za one koji nisu upuceni kao izgleda...
Pozz svima!
Kisses!
Mislio sam na ovaj sat,ipak hvala na trudu!
Taj sat zaista super izgleda ali je ovaj SUB1000T model sa plavim brojcanikom i narandzastim oznakama na koroni prelep:
Sto se tice crnih iliti PVD (Physical Vapor Deposition) satova svidja mi se njihov najnoviji model 5000T koji je vodootporan do dubine od 5000 stopa (1524 m) :
Nazalost ne mogu se naci u maloprodaji u Evropi pa nisam mogao da ih vidim uzivo i da se eventualno odlucim da kupim jedan od modela.
Inace pisao sam njihovom predstavnistvu u Becu i njihov odgovor je bio sledeci:
PozdravDear Vladan,
thank you for contacting us at DOXA Watches. The office in Vienna is strictly administration and there are no watches there. We do not, at this time have any retailers in Europe that carry the DOXA SUB.
At this time the only purchase point for DOXA Watches is direct through our website.
Best Regards,
Customer Care
DOXA WATCHES LTD.
V.S.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (19.9.2009. u 23:32)
Velika je
Konkretno, fabrička cena za model na slici je $2700!
Cene svih modela možeš videti i na njihovom zvaničnom sajtu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da li neko ima Doxu SUB u kolekciji
Ja mislim da je imao jedan clan ali ne svraca on odavno na forum,pored doxa-e je imao jos par odlicnih satova koliko me secanje sluzi.
Cini mi se da je izmedju ostalog imao i Chopard kao moj i neki Breitling (pogresi covek)
Pozdrav
Bookmarks sajtovi